EXPLOZIV/Antena3, de VÂNZARE! Un fost angajat DEZVĂLUIE că postul lui Gâdea este în COLAPS FINANCIAR!

EXPLOZIV/Antena3, de VÂNZARE! Un fost angajat DEZVĂLUIE că postul lui Gâdea este în COLAPS FINANCIAR!

Siteul fostului angajat al Antena3 Iosif Buble anunță că Antena3 este de vânzare! Mai mult, siteul fostului angajat dezvăluie că postul lui Gâdea este aproape de insolvență din cauza problemelor financiare! Interesat de achiziționarea Antena 3 se pare că este un grup de investitori străini reprezentat de profesorul dr. Stylianos Syrmoglou, CEO de-a lungul timpului a mai multor trusturi de presă din Grecia și nu numai, conectat foarte bine și la industria de televiziune din SUA. 

Discuțiile dintre jurnalistul grec și reprezentanții Antena Group deja au început de aproximativ o lună. Syrmoglou a avut întrevederi cu Camelia Voiculescu și Sorin Alexandrescu, acesta din urmă fost CEO al Antena Group, dar retras, oficial, după condamnarea la 3 ani și 6 luni de închisoare, sentință ce nu e definitivă, dar rămas, în continuare, între oamenii care iau decizii. Din informațiile noastre, grupul de investitori străini așteaptă un răspuns la propunerile făcute trustului român de presă chiar de la fondatorul antenelor Dan Voiculescu, în ciuda faptului că în prezent acesta se află în penitenciar.

 Propunerile făcute grupului media din care face parte și Antena 3 se referă fie la colaborarea cu întreg trustul, fie la achiziționarea postului Antena3 în sine, care trece în prezent printr-o situație financiară extrem de dificilă. Informațiile de până acum sunt acelea că stația TV se îndreaptă rapid spre insolvență, iar o astfel de propunere pare să fie o oportunitate , cum ar spune englezul once in a life time, să iasă din impasul actual. Din cauza problemelor financiare cauzate, printre altele, și mutării forțate a sediului, anul acesta, Antena 3 a redus salariile și a concediat angajați iar în acest moment se pare că vor urma noi tăieri de salarii chiar de luna următoare.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”