EXPLOZIV/Au VOTAT românii cu PSD? Citiți ACESTE AMĂNUNTE care vă scapă!

EXPLOZIV/Au VOTAT românii cu PSD? Citiți ACESTE AMĂNUNTE care vă scapă!

E isterie mare pe tembelizoarele „LOR”! Continuă manipularea ordinară cu mesajul pro-PSD: „Poporul ne-a vrut pe noi”! Iar Trompeta nu mai face față aparițiilor la TV! Măi, oameni buni, chiar suntem tâmpiți cu toții? Chiar îi credem pe hoți că au avut o viziune bruscă și s-au făcut oameni cinstiți? 

Noi spunem că 25 la sută din numărul de voturi cu care defilează acum PSD sunt voturi FURATE și voturi CUMPĂRATE, cu bani, de la amărășteni și în special de la țigani! Chiar și la București! 

Expert Forum a fost pe teren și a văzut, aproape peste tot aceste lucruri. Dar nu numai ei! Toți au văzut că PSD a folosit tot vechile metode. Poate că, spre deosebire de alți ani, au fost mai cu fereală. Sau au fost mai strânși la pungă. Dar voturile țiganilor, în proporție de 90 la sută, tot le-au contorizat! Pe sume mici, și ele clasicizate, între 15 și 50 de lei! 

Asta o dată. 

A doua. A verificat cineva ce partide-fantomă, că tot e termenul la modă mai nou, au depus candidaturi prin satele și orașele României? Și câți pesediști notorii au fost prin secții reprezentând aceste fantome? Sporind, fraudulos, numărul de reprezentanți din secții? Nu cumva așa i-au răsărit lui Tudorache ăla de la Sectorul1 voturile cu care a bătut-o pe franțuzoaică fix în secțiile în care franțuzoaica n-a avut reprezentanți? Vă miră că nu s-a admis contestația? Păi să vedem câți pro-pesediști sunt în Biroul Electoral de sector? Cam trei sferturi din total! Și așa a fost în toată țara! A plouat cu mii de contestații. De care, bineînțeles, nu mai vorbește nimeni. Pentru că tembeliziunile sunt ale „LOR”!

A treia, neobservată. Fostul ministru al Energiei pus de Ponta, unul Nicolescu, a făcut ieri o dezvăluire despre care aproape că nu s-a discutat. Că la ANRE, agenția de reglementare din domeniul energiei, sunt 300 de angajați dar doar 30 lucrează efectiv! Restul, de peste 200 sunt lipitori de afișe cărora partidul PSD le-a dat o sinecură. 

Ia calculați dumneavoastră, stimați cititori, câte mii de atârnători PSD parazitează sutele de instituții ale statului? Toți acești atârnători știu că de votul lor depinde sinecura lor. Iar rolul lor este ca în ziua votului să-și monitorizeze vecinul de birou, nevasta, mama și tata, bunica și bunicul, frații, verii, finii, nașii, rudele de la țară care mai vin pe la oraș, din când în când să apeleze pentru deschiderea vreunei uși, pentru un telefon...

Scădeți măcar cifrele ăstea, că nu vrem chiar să vă îngrozim, să ajungeți să credeți că trăiți într-o realitate paralelă, și veți vedea ce scor „uriaș” are, pe bune, PSD...

PS. Oare ce procente ar fi avut doamna Olguța dacă scădem voturile țiganilor, la Craiova? Oraș unde, încă de pe vremea lui Bulucea, țiganii pun primarul... Și la doamna Trompy, la București, e la fel... Și, ca să nu ziceți că suntem subiectivi, vă spunem că și la Târgu-Mureș „independentul” Dorin Florea a profitat din plin...Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Situație explozivă la vârful Armatei Rusiei

2 ULTIMA ORĂ Prima „decapitare” la vârful Armatei Rusiei după „măcelul” din Crimeea!

3 Canalul rus „General SVR: Putin a recunoscut cu ușile închise eșecul din Ucraina. Planul prin care încearcă un „haos controlat”

4 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

5 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...