EXPLOZIV/Băsescu, pus de MARTOR de PENALUL Andronic în DISPUTA dintre Ghiță și Sorina Matei pe SERVICII!

EXPLOZIV/Băsescu, pus de MARTOR de PENALUL Andronic în DISPUTA dintre Ghiță și Sorina Matei pe SERVICII!

Jurnalista Sorina Matei a stârnit cuibul de viespi după ce a publicat pe  Blogul său două articole despre serviciile secrete românești: Serviciile Româneşti de Interese și Falimentul sistemic.  Primul care a sărit ca ars a fost, bineînțeles, copilul de suflet al SRI și STS, Sebastian Ghiță. Care s-a apucat să spună că Sorina Matei a fost angajată la B1 și RTV, adică la televiziunea lui, la solicitarea unor generali din Serviciile secrete. Mai mult, pentru a da greutate afirmațiilor sale, penalul Ghiță a apelat la un alt penal din Gașcă, Dan Andronic, să confirme spusele sale. Lucru care s-a și întâmplat în cursul nopții. Și, și mai mult, sluga penală Andronic a apelat la un alt penal să confirme afirmațiile despre Sorina Matei: fostul președinte Traian Băsescu! Fraților, ce avem noi aici? Ăștia sunt ziariștii româniei, patronii de televiziuni, oamenii politici?

Postarea lui Dan Andronic

„Sorina Matei uită că a lucrat la două televiziuni care sunt nominalizate in raportul Departamentului de Stat al SUA. Deci e "inculpată" și ea, prin forma aderării. B1TV și RTV.
Fără să mai adaug SMS-urile trimise către mine.
Și, da, confirm că a fost angajată la amândouă, ca urmare a interventiilor venite de la persoane din SRI.
Dacă simte nevoia, poate explica singură de ce a plecat în două luni de la B1TV la Romania TV, după care a făcut retur. Mai ales cum a făcut returul.
Sorina, la un moment dat, te saturi de fariseism.
P.S. Sorina Matei, nu ai fost colegă de liceu cu Sebastian Ghiță, ca să mai lămurim o problemă de biografie.
P.P.S. Traian Băsescu poate confirma o parte a postării...”

Declarația lui Sebastian Ghiță

"Am văzut declaraţiile Sorinei Matei. Vom întruni comisia SRI foarte probabil pentru mai multe chestiuni de pe agenda. Le cunoaşteţi deja pe cele ce vizează ofiţerii acoperiţi care vor să preia partide sau afirmaţiile domnului senator Daniel Savu care a şi făcut cerere să fie audiat la comisie. Dar cred că deja trebuie să cerem întrunirea comisiei SRI şi pentru a discuta despre jocurile din serviciile de informaţii din România. Sorina Matei este cunoscută în toate redacţiile că fiind un agent de influenţă al serviciilor. Angajarea acesteia la România TV, B1 sau Digi 24 s-a făcut în urmă presiunilor sau sprijinului acordat de către unii din generalii importanţi.

Dacă astăzi este folosită la jocuri de putere din interiorul serviciilor sau dintre servicii atunci asta poate deveni o problema de competenţă comisiei. Eu cred că ea este folosită la răzbunări interne între generali şi în mod greşit atrage SRI în scandalul HexiFarma. Ofiţerii din SRI îşi fac datoria şi informează despre diverse situaţii grave din societate. Informările SRI au mai multe sau mai puţine informaţii dar nu poţi să ceri SRI să se substituie celorlalte instituţii. Sunt convins că odată şi odată Georgian Pop va reuşi să convoace comisia SRI pentru a analiză toate aceste probleme şi pentru a da un răspuns coerent societăţii româneşti", a declarat Sebastian Ghiţă


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

2 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

3 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

4 Foarte interesante amănunte!

5 Pe orbita Pământului zboară două avioane spațiale misterioase...