EXPLOZIV/Cu DNA la ușă, Teodorovici este hărțuit de de două „PROCUROARE SEXUALE”

EXPLOZIV/Cu DNA la ușă, Teodorovici este hărțuit de de două „PROCUROARE SEXUALE”

Până să încapă pe mâna procurorilor DNA, fostul ministru al finanțelor, Eugen Teodorovici, este hărțuit de două „procuroare sexuale”, scrie National . Cea mai recenta poveste suna cam asa. De la o vreme, „oficiala” iubita a lui Teodorovici este Loredana Constantin, nimeni alta decat fosta doamna Lobont. Cel putin asa lasa sa se creada chiar Eugen, desi, el mai mereu a avut cate alte doua-trei variante mereu la indemana. Bon, dar doamna Constantin avea o prietena, cea mai buna pritena a ei, de fapt, numita doamna Adreea Nicolau. Ele au fost sudate de o amicitie rara intre dame, dar de o durata lunga, poate mai bine de douazeci de ani. Pentru ca nu toate prieteniile se sfarsesc frumos, Loredana Constantin a rupt-o definitiv cu Andreea pentru ca aceasta a ravnit si rezolvat oarece amor cu… armasarul Eugen. 

Bref, Andeea s-a insiunat in patul lui Teodorovici, de unde nu prea mai voia sa plece. Dar cine este Andreea Nicolau? Doamna in cauza a fost sotia omului de afaceri Horatiu Nicolau, impreuna cu care i-au nasit pe Valentina Pelinel si Cristi Boureanu. Stiti povestea cu aschia care nu sare departe de trunchi. Se pare ca s-a potrivit si in acest  caz. In timp ce Pelinel il traducea pe Boureanu cu Cristi Borcea, Andreea se distra de minune cu un alt om de afaceri pe nume Stelian  Gheorghe, desi inca avea acte cu Horatiu Nicolau. Despre Horatiu Nicolau va mai amintim ca a patronat si condus canalul Telesport pana sa-l instraineze celebrului Sorin Oividiu Vantu. 

La vremea cand Boureanu se hotarase sa divorteze de adulterina Pelinel, Horatiu Nicolau s-a tinut departe de toata povestea. “Avand in vedere ca nu au nimic sa imparta, sunt sigur ca vor ramane in relatii bune. S-au casatorit din dragoste, nu pentru ca el era politician, iar ea fotomodel”, spera  Horatiu Nicolau la acea vreme. Cand insa i s-a povestit cine cu care a gresit, omul de afaceri a replicat, elegant:  “Nici nu vreau sa comentez asa ceva, iar daca aveti poze, nici nu vreau sa le vad”. Nici nu stia ca, undeva aproape, Andreea avea treaba cu Stelian Gheorghe, si el afacerist serios. Ca sa concluzionam: Andreea si-a facut pofta cu Eugen si Loredana a executat-o. Acum ramane de vazut cum o sa-l pastreze pe economist in conditiile in care concurenta are ani tot mai putini si picioare tot mai lungi…

Teodovici apare în dosarul Voicu-Păun 

Dosarul în care sunt acuzați deputații Mădălin Voicu şi Nicolae Păun are și câteva interceptări făcute de procurori. Iar numele fostului ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, este unul dintre numele surprins în discuții. Citește mai jos interceptările din dosarul procurorilor:

PAUN NICOLAE: Pai, nu, noi avem amendamentul formulat, dar am înțeles ca s-a dar drumul de la teritoriu, au început deja sa le dea drumul.
DOMNUL: Pai, ok, amendament. Când facem corecția! Sunt colegii la camera? Avem chestia aia cu venitul. CAS-ul de platit pe veniturile. nevenituri, aia care.
PAUN NICOLAE: Da, da, da. Pai, aia. aia e discutata deja.
DOMNUL: Pai, da, da, nu, dar.
PAUN NICOLAE: Acuma, n-a bagat-o, e la Comisie, n-a bagat pe ordinea de zi.

Ca să ajungă în posesia banilor, Nicolae Păun a cerut ajutorul tuturor prietenilor. Aşa a intrat pe fir Mădălin Voicu care l-a ajutat pe Păun să ajungă la Eugen Teodorvici, ministru de Finanţe la acea vreme.

PĂUN NICOLAE: Nu poţi să suni la Finanţe acuma să mai mă primească, să mai stau o dată de vorbă cu el legat de-o treabă?
VOICU MĂDĂLIN ŞTEFAN: Băi, pot să-l sun să te programeze.
PĂUN NICOLAE:. Şedinţa de Guvern e mâine, nu?
VOICU MĂDĂLIN ŞTEFAN: Da. Şi e şi plen mâine. Îl sun de astăzi ca să te programeze pentru şi te anunţ, da?
PĂUN NICOLAE: Îhâm. 5 minute.
VOICU MĂDĂLIN ŞTEFAN: Da, mă, înţeleg. Dacă poate să te primească azi, te sun imediat.
PĂUN NICOLAE: Exact. Bun.
VOICU MĂDĂLIN ŞTEFAN: Bine.
VOICU MĂDĂLIN ŞTEFAN: Ce telefon ai, f.-m-aş pe el!.
PĂUN NICOLAE: Da, da, da, te aud.VOICU MĂDĂLIN ŞTEFAN: Deci du-te acuma, că te aşteaptă.PĂUN NICOLAE: Mă duc acuma.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /