EXPLOZIV/Doar BÂLBE? Ce vârstă avea DE FAPT MORTUL? Poliția Ilfov: Mortul avea 39 de ani. Condrea s-a născut în ianuarie 1975?!

EXPLOZIV/Doar BÂLBE? Ce vârstă avea DE FAPT MORTUL? Poliția Ilfov: Mortul avea 39 de ani. Condrea s-a născut în ianuarie 1975?!

Apar primele „balbe” in randul politistilor: purtatoarea de cuvant a Politiei Ilfov, Claudia Burada, a declarat ca soferul care a murit in „accidentul” de duminica seara ar fi patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, si ca are 39 de ani, conform actelor gasite la fata locului, insa in Registrul Comertului Condrea apare ca fiind nascut la 1 ianuarie 1975, deci varsta este de 41 de ani si aproape 5 luni.

"Este vorba despre un barbat de 39 de ani conform documentelor de identitate gasite in afara autoturismului. Este vorba despre persoana la care faceti referire (Dan Condrea - n.r.). Avand in vedere leziunile pe care le-a suferit respectiva persoana nu putem confirma la acest moment. Urmeza a fi ridicata proba ADN si facuta si expertiza in acest sens", a declarat Claudia Burada, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Ilfov, citata de News.ro.

Reprezentanta politiei a aparut pe mai toate posturile TV facand aceasta declaratie, la fata locului. De asemenea, declaratia privind varsta de 39 de ani a mortului a fost preluata si de agentiile Agerpres si Mediafax.

Numai ca la Registrul Comertului, unde Condrea figureaza ca actionar sau administrator in diverse firme, data nasterii sale apare ca find 1 ianuarie 1975, ceea ce indica o varsta de 41 de ani si aproape 5 luni.

Contactata de HotNews pentru clarificari, purtatoarea de cuvant a Politiei Ilfov a explicat ca a facut o eroare cand a afirmat ca mortul din accident avea 39 de ani, ea precizand acum ca in actele gasite la fata locului scrie ca titularul s-a nascut in 1975.

"Este nascut in 1975, am gresit eu cu doi ani. Atunci, eu am intrebat un coleg ce varsta avea victima si mi-a spus <<39 de ani>>, apoi un alt coleg mi-a spus ca anul nasterii este 1975. Si am ramas eu in minte cu <<39 de ani>>. Dar anul nasterii este 1975" - a precizat Burada. 

Reamintim ca, duminica seara, un autoturism marca Opel a fost gasit avariat puternic, la marginea unui drum judetean, intre localitatile ilfovene Corbeanca si Buftea, in apropiere de Bucuresti. Din primele cercetari ale Politiei, soferul, gasit decedat si de nerecunoscut din cauza leziunilor foarte grave, ar fi fost Dan Condrea, patronul firmei de produse dezinfectante Hexi Pharma.

Compania facea obiectului unui scandal public de proportii si al unei anchete a Parchetului General, privind concentratiile reduse ale dezinfectantelor livrate in spitale din intreaga tara.

Politistii au reluat luni dimineata cercetarile la locul accidentului in urma caruia ar fi murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, au precizat pentru Agerpres oficiali ai IPJ Ilfov.

Politia a deschis, duminica, dosar penal pentru ucidere din culpa in acest caz, o procedura obisnuita in cazurile de accidente rutiere soldate cu decese.

Ancheta a fost preluata de procurori, care vor decide daca incep urmarirea penala in rem, cel mai probabil in cursul zilei de luni.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...