EXPLOZIV/Gest EXTREM al unui om din prejma lui Cioloș! Este primul OFICIAL care face ASTA în România!

EXPLOZIV/Gest EXTREM al unui om din prejma lui Cioloș! Este primul OFICIAL care face ASTA în România!

Valentin Mircea, seful Corpului de Control al prim-ministrului, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca renunta la autoturismul de serviciu, urmand sa mearga la birou cu Uber, metrou sau bicicleta. Totodata, a anuntat ca in curand va fi facut public un raport de control la Sucursala transporturi auto a RAAPPS.

"De astazi renunt la autoturismul de serviciu si voi merge la birou si de la birou cu Uber, metrou sau bicicleta. Veti vedea in curand, in urma raportului de control la Sucursala transporturi auto a RAAPPS, cea care pune la dispozitie autoturisme pentru guvern, la preturi foarte mari si fara licitatie, ce m-a determinat sa fac asta", a spus Valentin Mircea.

Acesta a precizat ca pentru utilizarea masinilor de serviciu, cu tot cu sofer, se cheltuiesc sume imense de la bugetul statului.

"Moda 1 demnitar = 1 masina de serviciu, cu tot cu sofer, dreneaza sume imense din banii de la buget in fiecare luna. Sunt institutii care nu au hartie pentru imprimanta dar au o multime de sefi si sefuleti care nu renunta la auto de serviciu, care este considerata un adevarat drept iar renuntarea la aceasta este un tabu. Macar in mediul privat, punerea la dispozitie a unui autoturism poate fi supusa impozitarii, daca persoana il foloseste pentru transportul spre birou si spre casa", a precizat Valentin Mircea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...