EXPLOZIV/Gest EXTREM al unui om din prejma lui Cioloș! Este primul OFICIAL care face ASTA în România!

EXPLOZIV/Gest EXTREM al unui om din prejma lui Cioloș! Este primul OFICIAL care face ASTA în România!

Valentin Mircea, seful Corpului de Control al prim-ministrului, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca renunta la autoturismul de serviciu, urmand sa mearga la birou cu Uber, metrou sau bicicleta. Totodata, a anuntat ca in curand va fi facut public un raport de control la Sucursala transporturi auto a RAAPPS.

"De astazi renunt la autoturismul de serviciu si voi merge la birou si de la birou cu Uber, metrou sau bicicleta. Veti vedea in curand, in urma raportului de control la Sucursala transporturi auto a RAAPPS, cea care pune la dispozitie autoturisme pentru guvern, la preturi foarte mari si fara licitatie, ce m-a determinat sa fac asta", a spus Valentin Mircea.

Acesta a precizat ca pentru utilizarea masinilor de serviciu, cu tot cu sofer, se cheltuiesc sume imense de la bugetul statului.

"Moda 1 demnitar = 1 masina de serviciu, cu tot cu sofer, dreneaza sume imense din banii de la buget in fiecare luna. Sunt institutii care nu au hartie pentru imprimanta dar au o multime de sefi si sefuleti care nu renunta la auto de serviciu, care este considerata un adevarat drept iar renuntarea la aceasta este un tabu. Macar in mediul privat, punerea la dispozitie a unui autoturism poate fi supusa impozitarii, daca persoana il foloseste pentru transportul spre birou si spre casa", a precizat Valentin Mircea.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

4 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!