EXPLOZIV/Judecătoarea NIMFOMANĂ n-a scris că i-a făcut SEX ORAL lui Borcea, dar recunoaște că „S-AU PLĂCUT RECIPROC”!

EXPLOZIV/Judecătoarea NIMFOMANĂ n-a scris că i-a făcut SEX ORAL lui Borcea, dar recunoaște că „S-AU PLĂCUT RECIPROC”!

Spovedania judecătoarei corupte/nimfomane Terceanu: „Percepţia mea a fost că eu şi domnul Borcea ne plăcuserăm reciproc”. Detalii incredibile din declarațiile date de judecătoarea nimfomană în fața procurorilor DNA au fost publicate ieri de  Adevărul . Deși n-a recunoscut explicit, așa cum s-a lăudat Cristi Borcea, că i-a făcut doar sex oral pentru că „se grăbea”, Terceanu şi-a recunoscut faptele, povestind cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul. Nu a omis nici aspectele picante: judecătoarea a mărturisit că „s-a plăcut reciproc” cu Cristi Borcea.

„Atracţie reciprocă” de 10.000 de euro

Terceanu a dat detalii inedite şi despre cum ar fi primit bani de la Cristi Borcea. Cel care i-a făcut cunoştinţă cu acesta este avocatul George Antonie Iorgovan, judecat în acest caz pentru mărturie mincinoasă. Iorgovan ar fi condus-o pe judecătoare la vila lui Cristi Borcea. Aici, judecătoarea şi inculpatul au stat de vorbă două ore. „După ce am ajuns acasă am văzut că în geantă Borcea îmi lăsase o sumă de bani, din câte îmi amintesc 10.000 de euro, în euro. Nu am purtat vreo discuţie ulterioară despre această sumă de bani nici cu George Iorgovan, nici cu Cristian Borcea“, a povestit nonşalantă Terceanu.

În continuare, judecătoarea a făcut o precizare care i-a lăsat cu gura căscată pe anchetatori. „Percepţia mea a fost însă că această sumă de bani nu-mi fusese dată în legătură cu dosarul pe care-l judecam, ci ca urmare a faptului că eu şi domnul Borcea ne plăcuserăm reciproc, el dorind să ne mai vedem şi ulterior, context în care eu am apreciat că el a intenţionat să-mi facă un cadou. Cu ocazia vizitei făcute acasă la Cristian Borcea, eu i-am lăsat un număr de telefon, iar el m-a mai sunat ulterior cerându-mi să ne vedem, însă eu am tot amânat, iar o altă întâlnire cu domnul Borcea nu a mai avut loc“, şi-a încheiat depoziţia Geanina Terceanu.

 Mărturii despre apetitul sexual al Geaninei Terceanu

Ionel Ploieşteanu, „iubitul” taximetrist al judecătoarei Geanina Terceanu, le-a povestit procurorilor DNA toate detaliile intime din viaţa nimfomanei. Acesta le-a spus că a avut o relaţie sexuală cu Terceanu, iar soţul ei ştia de acest lucru. 

Mai mult decât atât, Geanina Terceanu i-a mai spus  taximetristului, că în 2004 ar fi avut o relaţie cu un interlop din Bucureşti, Cristian Roşca, liderul clanului Sportivilor. Aceasta ar fi rămas însărcinată cu interlopul, însă pentru că amândoi erau căsătoriţi, a făcut o întrerupere de sarcină.

"La începutul lunii ianuarie, doamna Terceanu mi-a cerut să o duc cu taxiul de două ori, la o policlinica. În aceste imprejurări, eu şi doamna Terceanu am devenit apropiaţi, sentimental. În locuinţa ei am mers prima dată în martie 2015. În mai 2015, soţul doamnei Terceanu a aflat de relaţia mea cu ea, moment în care eu şi dumnealui am avut o discuţie în faţa blocului în care locuiesc, domnul Terceanu acceptând relaţia mea cu soţia dumnealui.

(...) Doamna Terceanu mi-a povestit că, în anul 2004, a avut o relaţie cu unul din inculpaţii din dosarul "Clanul Sportivilor", şi anume cu Roşca Cristian, zicându-mi că a locuit cu acesta 10-11 luni, la locuinţa ei, unde ea stătea cu chirie. Doamna Terceanu mi-a spus că a terminat relaţia cu Roşca, întrucât ea rămăsese insărcinată, el fiind căsătorit, ea fiind nevoită să facă întrerupere de sarcină", a spus amantul lui Terceanu.

Şirul dezvăluirilor nu se opreşte aici. Ionel Ploieşteanu a mai precizat că judecătoarea Geanina Terceanu ar fi avut o relaţie de aproximativ un an de zile şi cu primarul din Popeşti-Leordeni. "Tot de la doamna Terceanu ştiu că dumneaei, în perioada anului 2014, a avut o relaţie cu primarul de la Popeşti-Leordeni, relaţie despre care ea a spus că a durat un an de zile şi căreia i-a pus capăt pe în ianuarie 2015", a mai spus acesta.

Geanina Terceanu este căsătorită cu un judecător, care a ştiut permanent de relaţiile ei extraconjugale, dar fără să fie deranjat.

Terceanu făcea parte dintr-o reţea de judecători care avea relaţii cu oameni din lumea interlopă condusă de şefa secţiei penale a tribunalului, Antonela Costache, şi judecătoarea Viorica Dinu. Cele două judecătoare sunt acuzate de fapte de corupţie, după ce ar fi primit bani de la diverşi interlopi pentru a-i favoriza în dosarerele aflate pe rol.

Iată aici câteva semne care indică nimfomania:

- Oricât de multe escapade sexuale trăieşti, nu te simţi niciodată pe deplin satisfăcută. Simţi nevoie mereu de altceva şi altcineva. Prin sex cauţi atenţia celui de lângă tine, iar odată ce o primeşti îţi dai seama că nu asta îţi doreai 

- Aduci mereu în discuţie teme sexuale şi te gândeşti la amicii tăi ca la nişte potenţiali parteneri de sex. Aşa că flirtezi subtil cu ei pentru a-ţi asigura o portiţă deschisă

- Nu poţi păstra o relaţie prea mult timp pentru că te loveşti aceeaşi problemă: monogamia! Pur şi simplu nu te poţi abţine, astfel încât să faci sex cu o singură persoană. Te simţi tentată să înşeli şi ai putea sacrifica sentimentele celor din jur, dacă asta ar însemna să faci sex cu cine îţi doreşti.

- Simti ca singurul raspuns si antidot la neimplinirile, anxietatile si problemele tale este sexul - După ce faci sex cu persoana respectivă, îţi pierzi interesul pentru ea. Brusc, acea legătură magică devine una fără sens. Simţi că nu te poţi implica emoţional în nicio relaţie, şi ai prefera oricând un prieten cu beneficii

- A dori sa fii in centrul atentiei, esti un veritabil magnet pentru barbati, pentru ca simti ca nu iti este suficienta atentia unui singur barbat

 Judecătoarea Geanina Terceanu (40 de ani), de la Tribunalul Bucureşti, a fost suspendată marți din funcţie, după ce a fost trimisă în judecată de procurorii DNA pentru luare de mită, în dosarul „Transferurilor din fotbal”. Magistratul este acuzat că a primit şpagă suma de 195.000 de euro: 185.000 de euro de la fraţii Giovani (63 de ani) şi Victor Becali (55 de ani) şi 10.000 de euro de la Cristi Borcea (46 de ani).



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria