EXPLOZIV/Lavinia Șandru, GRAVIDĂ cu NOUL IUBIT! Dezvăluiri despre FOSTUL SOȚ!

Lavinia Șandru are un nou iubit și așteaptă un copil la sfârșitul anului: „Am început o viață nouă alături de un om care mă face fericită și așteptăm împreună cu emoție primul nostru copil”, spune fosta soție a fostului ministru al Finanțelor, Darius Vâlcov, într-un interviu publicat de QMagazine.

Cum ați trecut peste procesul fostului soț, Darius Vâlcov? Cât de mult v-a afectat?

„Cum s-a potrivit finalul răspunsului meu anterior cu această nouă întrebare a dumneavoastră!  Vă vorbeam de puterea și de voința de a lua de la zero un drum în viață. Și eu, și Darius, am decis, în urmă cu mai mulți ani, să o luăm de la capăt, dar fiecare cu viața lui. Am divorțat la începutul acestui an, dar trăiam de mult timp separat. Sunt convinsă că, atunci când doi soți nu se mai înțeleg, pot deveni, separați, prieteni, în loc să rămână împreună dușmani. Avem împreună o fiică pe care o iubim enorm. Este cea mai mare reușită a noastră, dar ea este, acum, singurul punct comun pe drumurile care s-au despărțit definitiv pentru mine și Darius.”

Trebuie să avem curaj s-o luăm de la capăt când înțelegem că am greșit drumul. În plan personal, eu am început o viață nouă alături de un om care mă face fericită și așteptăm împreună cu emoție primul nostru copil, care va veni pe lume la sfârșitul anului. În plan profesional, mi-am restartat de câteva ori viața, renunțând la presă pentru politică, apoi renunțând la politică pentru presă, deși nimeni nu credea că voi face față schimbărilor, nici în primul, nici în al doilea caz.

Credeți că fostul dumneavoastră soț este victima statului de drept?

„Statul de drept nu poate face victime, dacă e stat de drept. Sintagma aceasta este una desebit de importantă pentru democrație și regret faptul că a devenit, mai degrabă, o expresie cu conotație peiorativă. Mi se pare absurd ca statul de drept, care definește, de fapt, puterea legii, să ajungă să fie perceput ca un element negativ, care generează tot răul din societate. Impunerea legii nu ar trebui să fie o sperietoare într-un stat democratic, căci dacă nimeni nu e mai presus de lege, atunci totul merge strună. Categoric, nu sunt de acord cu cei care folosesc această sintagmă a ”statului de drept” ca pe o expresie a răului.

* Lavinia Șandru a fost căsătorită cu fostul primar al Slatinei, Darius Vâlcov(devenit ulterior senator și ministru al Finanțelor). Nașul lor de cununie a fost Cozmin Gușă. Darius Vâlcov a fost acuzat și reținut de procurorii DNA la începutul anului 2015.

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Ce nerușinare! Dăncilă, către participanţii la o întrunire electorală: „Spuneţi-le la toţi că trebuie să ne lu…

2 Așa arată soția premierului desemnat

3 Ipoteză incredibilă! Viorica Dăncilă ar fi cea pe care paznicii de la Casa Albă au confundat-o cu Floricica Da…

4 Să-l salte procurorii! „Mi-a cerut să rețin avioanele la sol în ziua moțiunii!” Acuzații grave ale fostului di…

5 Se prăbușește regimul! Surse PSD: Dragnea a angajat în administrația centrală peste 3500 de apropiați ai inter…

recomandări

Te ia DNA: Marian Pirnea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Reîncepe 'Dosarele X'! Iată trailerul