EXPLOZIV/Oamenii lui Blaga l-au SALVAT pe Șova! Întâlnire de TAINĂ cu Ilie Sârbu

EXPLOZIV/Oamenii lui Blaga l-au SALVAT pe Șova! Întâlnire de TAINĂ cu Ilie Sârbu

Anca Boagiu, Gigi Chiru, Mihaela Popescu și Florian Daniel Cristian sunt cei  patru senatori pedeliști pe care Vasile Blaga i-a rugat, personal, să nu vină la vot în ședința în care s-a hotărât ,,imunizarea'' lui Șova și umilirea DNA.

Surse spun că Blaga și Ilie Sârbu s-au întâlnit înaintea votului. Iar după întâlnire Sârbu a fost mult mai destins față de cum apăruse, la prânz, în sediul Senatului. Dealtfel, după această întâlnire, în PNL a început să se șușotească în legătură cu iminenta nevoie a lui Blaga de întoarcere a ajutorului din partea lui Ilie Sârbu.

Și un amănunt de culoare. Cu toate că senatorii din subordine au votat pentru salvarea lui, liderul UNPR Gabriel Oprea a refuzat să dea mâna cu Dan Șova.

Pentru salvarea lui Șova au votat 72 de slugoi. Ceilalți au avut doar 66 de voturi. O altă absență ciudată a fost cea a senatorului mâncători de pesediști, Cristian Bodea. Dar, cum el este senator de Bihor, se poate deduce simplu de ce a absentat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...