EXPLOZIV/Procurorul General CONFIRMĂ SUSPICIUNILE!

EXPLOZIV/Procurorul General CONFIRMĂ SUSPICIUNILE!

Procurorul general: Exista indicii ca luni urma sa fie audiat Condrea si se puteau intampla mai multe lucruri. Se puteau lua masuri preventive /Politia a reluat luni dimineata cercetarile la locul „accidentului” in care ar fi murit Condrea. 

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat ca patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi urmat sa fie audiat luni in dosarul privind dezinfectantii diluati si ca "s-ar fi intamplat mai multe lucruri", informatii pe care Dan Condrea le-ar fi stiut, informeaza Mediafax.

"In ultimele cateva zile organele judiciare, sub coordonarea procurorilor, au ridicat mai multe documente, contracte de vanzare-cumparare incheiate de fima cu spitalele din Bucuresti si din imprejurimi. Astazi se putea evalua si se va evalua care este prejudiciul in acest caz", a spus Lazar

"Era imineanta chemarea celui in cauza pentru a i se aduce la cunostinta invinuirea. Se puteau lua masuri preventive. Exista indicii ca astazi urma sa fie audiat si se puteau intampla mai multe lucruri. Cei implicati in cauze stiu intotdeauna ce urmeaza sa se intample", a adaugat procurorul general la sediul Parchetului General.

Politistii au reluat luni dimineata cercetarile la locul „accidentului” in urma caruia ar fi murit patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, au precizat pentru Agerpres oficiali ai IPJ Ilfov.

Politistii au deschis, duminica, dosar penal pentru ucidere din culpa in acest caz. Ancheta a fost preluata de procurori, care vor decide daca incep urmarirea penala in rem, cel mai probabil in cursul zilei de luni.

Parchetul General va prelua, luni dimineata, ancheta privind „accidentul” rutier in care si-ar fi pierdut viata Dan Condrea, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

2 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …

3 România jefuită / Cât a încasat Anca Alexandrescu de la KazMunayGas, kazahii pe care Ponta i-a iertat de 600 mil…

4 Date și amănunte care dau fiori...

5 Ciolaniada liberală / Guvernul Cîţu porneşte morişca nepotismului de stat