EXPLOZIV/Sentința lui Hayssam, amânată din cauza celor două DENUNȚURI de la DNA și DIICOT!

EXPLOZIV/Sentința lui Hayssam, amânată din cauza celor două DENUNȚURI de la DNA și DIICOT!

Dosarul "Manhattan" în care Omar Hayssam, alături de alte persoane, este acuzat de înşelăciune şi delapidare, prin intermediul unui grup de firme numit "Manhattan" a ajuns la final, sentinţa finală urmând să fie anunţată pe 13 octombrie. Sirianul a anunţat că a făcut denunţuri la DNA şi DIICOT. 

La termenul de joi, prin intermediul avocatului său, Omar Hayssam a cerut amânarea şedinţei de judecată astfel încât sirianul să facă dovada că a făcut două denunţuri în ultima perioadă, cerând ca în baza acestora să beneficieze de o reducere a eventualei pedepse în actuala cauză.

Potrivit precizărilor din sala de judecată, ultimul denunţ a fost făcut la DIICOT, Omar Hayssam fiind audiat la data de 27 septembrie în legătură cu acesta. Un alt denunţ a fost făcut la DNA în cursul anului 2016. Avocatul a cerut termen pentru a face dovada colaborării cu anchetatorii astfel încât să beneficieze de reducerea pedepsei. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins solicitarea şi au judecat joi ultimul termen din dosar, la data de 13 octombrie urmând să anunţe sentinţa definitivă.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...