EXPLOZIV/SOV, agent ELECTORAL pentru Cioloș! VIDEO

EXPLOZIV/SOV, agent ELECTORAL pentru Cioloș! VIDEO

SOV îl consideră cinstit şi profesionist pe Cioloş şi avertizează că, după alegeri, politicienii vor reveni pe cai mari şi vor fura tot ce mai e de furat. Refugiat online, de unde se erijează în furnizor de înţelepciune pentru tineri, Sorin Ovidiu Vîntu îl apără pe Cioloş în faţa politicienilor care ar fi pornit o campanie împotriva premierului.  

"Asistăm de câteva luni la un atac concertat împotriva Guvernului Cioloș, din partea trusturilor de presă, din partea întregii clase politice. Așa cum v-am spus încă de la început, de la numirea acestui guvern, este un guvern provizoriu, pe un an de zile. Nu poate să facă absolut nimic pentru nimeni. Într-adevăr, în guvernul ăsta sunt tot felul de miniștri. Unii neica nimeni. Unele doamne total aeriene pe acolo prin guvern. Am văzut chiar în ultima perioadă o doamnă absolut ridicolă. Sărim peste asta. Cu ocazia acestor atacuri concertate, s-a obținut demonizarea, ridiculizarea conceptului de tehnocrat. Adică tehnocrații sunt niște idioți.

Ce suntem noi, politicienii? Noi, care timp de 25 de ani de zile am furat de am spart. Am putea să mai facem trei Românii cu banii care s-au furat. În fiecare zi vedeţi tot felul de nenorociţi din clasa politică, organizaţi în haite, în grupuri mafiote, care au jefuit pe faţă, şi-au băgat adversarii politici sau economici la puşcărie, i-au ridiculizat şi au folosit televiziunile pe post de măciuci. Şi acuma, când a venit un tip cinstit - mă refer la Cioloş, nu-l cunosc, dar ştiu că este un tip cinstit, nu a furat în viaţa lui cinci bani, este profesionist, este excelent negociator - toată lumea îi dă în cap. Ştiam cu toţii de la început că nu are ce să facă într-un singur an de zile, decât să ţină lucrurile sub control. Vor veni alegerile din toamnă şi vor veni nenorociţii ăştia la putere şi vor jefui ce a mai rămas de jefuit", afirmă SOV, într-o înregistrare video publicată pe Facebook. 

Vîntu susţine că guvernul tehnocrat ar trebui păstrat şi după alegerile din toamnă. Mai mult, acesta revine la o propunere mai veche: transformarea României într-o republică prezidenţială.

"De la început v-am spus care este lucrul cel mai important pe care trebuie să-l cereţi când ieşiţi în stradă: republică prezidenţială. Un singur om să aibă toată puterea şi toată responsabilitatea. Cine conduce astăzi România? Iohannis e pasager. Singurul lui merit este că a împiedicat gașca mafiotă a lui Ghiță, a lui Coldea și a lui Ponta să pună mâna pe putere. E singurul merit al lui Iohannis. Va pleca. Următorul trebuie să fie responsabil pentru tot ce se întâmplă în ţara asta. Impuneţi republică prezidenţială! Azi nu vă conduce nimeni. Dimpotrivă, se dă cu noroi în tot ceea ce este cât de cât valoros în această ţară. Exemplul lui Cioloş. Încercaţi să impuneţi şi să cereţi schimbarea sistemului politic", mai spune Vîntu. 

Iohannis e pasager. Singurul lui merit este că a împedicat gașca mafiotă a lui Ghiță, a lui Coldea și a lui Ponta să pună mâna pe putere.

Posted by Sorin Ovidiu Vîntu on Thursday, March 17, 2016

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Gâdea a plecat subit din emisiune, luni seară, spunând că îi este rău / O fi intrat și la Antena 3?

2 Adevărul despre pensiile speciale: Boc le-a eliminat, Ponta și Dragnea le-au reînființat!

3 Rareș Bogdan / Mă mâhnește faptul că USR se alătură PSD într-un demers absolut politicianist, propagandistic și…

4 Cum s-a răzbunat o moldoveancă pe polițista care i-a întrerupt partida de sex

5 Oreste pune ștampila pe PSD: Singura abilitate a acestui grup infracțional organizat este Arta Înșelăciunii!