EXPLOZIV/Trompy și finul Negoiță, primul MARE TUN? Încep să apară MIZELE țepei cu Firea!

Tăticule, încep să apară, aproape că prea repede, prea ca la țărănoi lacomi, adevăratele mize ale candidaturii Trompetei la Capitală! La nicio zi după ce au apărut dubii legate de graba cu care s-a și anunțat cumpărarea a 200 de autobuze second-hand, mai apare o dudă. Dar dudoi d-ăla bătrân, copt ani de zile și cu mize uriașe!

Toată zona Centrului Vechi trebuie eliberată, iar familiile care locuiesc acolo să primească o alternativă locativă, întrucât clădirile din această zonă prezintă risc seismic, a declarat duminică primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Centrul Vechi din Capitală este de mai multe vreme tința mai multor rechini imobiliari, dar și a unor primari PSD, care doresc să controleze zona. Este de notorietate disputa între fostul și actualul primar al sectorului 3, Robert Negoiță și fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, pentru controlul zonei și mai ales pentru obținerea taxelor locale din zonă.

Robert Negoiță este finul Gabrielei Vrânceanu Firea.

Acum se pregătește și un mega tun imobiliar în zonă, dezvăluie Flux24.

Scopul scoaterii din zonă a celor care locuiesc acolo are drept țintă ca acele terenuri să devină libere și date cui trebuie, miza e de câteva milioane de euro minim, a declarat un analist imobiliar pentru Flux24.

"Din punctul meu de vedere, toată acea zonă va trebui să fie eliberată, este o zonă cu risc seismic, toate acele familii vor trebui să primească o alternativă locativă, să meargă în alte spații pentru ca municipalitatea să înceapă să consolideze acele clădiri, acolo unde este posibil. Nu putem să stăm să așteptăm cum trec zilele, săptămânile, lunile și, Doamne ferește, dacă se întâmplă ceva, noi abia atunci să ne facem reproșuri și să ne gândim de ce acei oameni au rămas în acele clădiri cu risc seismic. Din punctul meu de vedere, este o urgență și mă voi apleca cât de curând asupra acestei probleme", a declarat Firea la Antena 3.

Adăugați la miza terenurilor disponibile și mutarea, pe bănuți frumoși, a „sinistraților”, în niște spații disponibile deja ale fraților Negoiță... Nu-i așa că sună frumos, fraierilor?! 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dragnea ne-a vândut la unguri? Vicepremierul ungar anunță că Budapesta a avut un acord verbal cu autoritățile …

2 SURSE / „Dosarul PSD” ar duce la vârful partidului. Fifor, Teodorovici și Vâlcov, în vizorul procurorilor DNA?

3 Dragi procurori, e rândul vostru! / Noi dezvăluiri făcute de jurnalista Ioana Ene Dogioiu

4 ULTIMĂ ORĂ / Scandal în CSM după ce Țînț n-a ieșit din primul tur!

5 VIDEO 8 persoane reținute de procurorii DNA în Dosarul PSD! 3 parlamentari PSD puși sub acuzare

recomandări

Te ia DNA: Mircea Man

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

12 metode delicioase de a găti un ou