EXPLOZIV/Uite CINE „marchează” la Mădălina Ghenea! Amănunte INCENDIARE!

EXPLOZIV/Uite CINE „marchează” la Mădălina Ghenea! Amănunte INCENDIARE!

Nu e glumă și nici articol de monden deși așa ar putea părea la prima vedere. O știre ne-a trezit amintirile neplăcute despre marea corupție: foarte frumoasa Mădălina Ghenea e răsfățată de iubitul român pe un yacht de 8 milioane de EURO. Cu siguranță că Mădălina merită răsfățul și pe un yacht mai scump. Dar el, iubitul român, Matei Stratan, merită oare? Matei este fiul medicului român Dan Stratan, zis Hopi. Dan este la rândul lui fiul a doi foarte cunoscuți medici, Elena Stratan, medic ginecolog şi deţinătoare a uneia dintre cele mai vechi clinici de ginecologie din Iaşi și Iulian Stratan ani de zile şef al Clinicii de Anestezie şi Terapie Intensivă de la Spitalul de Urgenţă “Sf. Spiridon”.

În vara anului 2014 la ceremonia de învestitură a noului ministru al Transporturilor, președintele României îl acuza direct pe Dan Stratan de corupție: "Aş vrea să vă atenţionez că mergeţi într-un minister cu probleme. Acolo ar trebui să fiţi atent în mod deosebit la premisele de contractare a autostrăzii Comarnic-Braşov. Din informaţiile mele, deja s-au produs acte de corupţie. De asemenea, s-au contractat studii de fezabilitate de circa 50 de milioane de euro care nu vor mai fi valabile cea mai mare parte din ele în doi ani, dar s-au găsit nişte firme cărora să li se facă cadouri", a spus președintele Traian Băsescu.

„Printre firmele de consultanţă ce au prins contracte cu CNADR expres pentru întocmirea studiilor de fezabilitate necesare unor autostrăzi (cele bănuite de corupţie de către preşedintele ţării) se află mai multe societăţi din siajul lui Dan Stratan, cea mai vizibilă fiind Romcapital Invest”, după cum au identificat imediat jurnaliștii de la topiasi.ro.

Dan Stratan a renunțat să consulte pacienți și s-a orientat în a consulta statul român în proiectarea de autostrăzi după ce a supt de la instituții publice din România contracte de consultanță pe aproape orice domeniu: CFR, privatizare, cercetare, finanțe, asfaltare, management etc ce i-au umplut buzunarele până a ajuns la o avere estimată la 300 milioane de EURO.

Numele lui a ieșit la iveală recent, odată cu dezastrul de pe autostrada electorală a lui Victor Ponta, Sibiu-Orăștie, surpată la nici un an de la inaugurare.
Dan Stratan controlează compania de proiectare Tecnic Consulting Engineering România SRL care a realizat proiectarea porțiunii de autostradă cu probleme dintre Sibiu și Orăștie. Dar ce contează că România nu are autostrăzi, nu are bani pentru mărirea salariilor medicilor și profesorilor, au Stratan și alții ca el sute de milioane de EURO pentru ca beizadelele lor să poată „marca” la fete pentru premianți.

Dan Hopi Stratan a devenit celebru în anul 2000 o dată cu căderea FNI. Cătușele l-au ocolit deși fusese omul de bază al lui Sorin Ovidiu Vîntu la Gelsor. Cătușele l-au ocolit și în dosarul de spionaj și privatizări strategice, numele lui apărând în înregistrările convorbirilor purtate de bulgarul Stamen Stancev, ce reprezenta în România interesele companiei Credit Suisse First Boston Europe. Acesta spunea că Dan Stratan a avut o întâlnire cu ministrul Comunicaţiilor, Zsolt Nagy, căruia i-ar fi cerut "să facă câteva chestii". Stratan nu a fost pus sub acuzare dar restul inculpaților au primit deja pedepse de până la 10 ani de închisoare.

S. Stantcev: Exact. În realitate, tot ce le spune el că vrem noi să facem, ei discută cu Dan şi încearcă să facă acelaşi lucru cu altcineva. Asta nu-mi place. Am mai discutat ceva azi. I-a informat şi despre asta. Dan este pe statul de plată al lui Vîntu. Asta cu opt procente(n.r. cota pe care o voiau de la guvern Liviu Luca și Sorin Ovidiu Vîntu din Petrom SA, pe barba sindicaliștilor). Tot ce aud că vrem să facem ajunge în sectorul celălalt.
M. Susak: Dan nu poate să lucreze pentru Vîntu.
S. Stantcev: Ba da! Lucrează oficial. Ştiu asta din două surse. Una este Ciprian şi cealaltă este... Există un raport care a fost cerut de ­Schumacher, deoarece cineva i-a spus că trebuie să fie atent... De fapt, Dan Stratan a fost la minister şi a cerut să se facă nişte chestii şi el a cerut serviciilor secrete să îi dea opinii despre Stratan. Serviciile i-au dat un raport - pe care nu l-am cerut, dar pot să o fac -, iar în raport se spune că este plătit cu salariu lunar de Vîntu. Este foarte interesant.
M. Susak: Asta este ceva de care ar trebui să ştie şi Adi"
S. Stantcev: Şi trebuie să fim foarte atenţi. De fapt, asta am vrut să-ţi spun azi de cum am aflat. Dimineaţă, la ora 8.00. Nu ştiu cum s-a pomenit numele lui Dan Stratan, poate legat de nişte proiecte, iar el mi-a spus: „Ştii, tipul acesta lucrează pentru Vîntu şi este consilierul lui Moisescu". Adică face treburi pentru Moisescu. Lucrul acesta se confirmă şi din discuţia pe care am avut-o şi cu Iureka.
M. Susak: Ştiu
S. Stantcev: Trebuie să fim foarte atenţi acolo. Dacă te întâlneşti cu Mircea şi discuţi cu el, nu prin telefon, spune-i să nu se ducă acolo. Nu mai poţi să îi ordoni, însă... Poate avea un alt impact asupra lucrurilor noastre...
M. Susak: Poate că au nevoie ca acest guvern să cadă?!
S. Stantcev: Exact.
M. Susak: Asta nu este bine pentru noi. O să vorbesc cu Adi. Am discutat cu el şi acum o jumătate de oră".

Să vedem dacă relația cu mult mediatizata Mădălina Ghenea o să scoată la iveală averea neștiută a lui Stratan și dacă acesta va scăpa în continuare brațului lung al DNA care după mulți ani pescuiește pe îmbogățiții de pe urma statului români populat cu oameni săraci și umiliți.

Tabloidul Libertatea a anunțat deja că Hopi i-a interzis Mădălinei să mai facă publice amănunte din relația cu juniorul: „”Socrul” său, un renumit medic din Iași, cu o avere consistentă, nu-i prea încântat de idila pe care băiatul său, Matei Stratan, o are cu aceasta. Motivul? Expunerea mediatică a fiului său, implicit a sa, din cauza acestei relații. Mădălinei i s-a adus deja la cunoștință să fie cât mai discretă cu iubirea sa, astfel că, actrița care până mai ieri era cât se poate de transparentă în ceea ce-l privea pe partenerul său, de data aceasta este nevoită să nu-și mai strige sentimentele în ”gura mare”.”

Acum când DNA verifică tocmai tronsonul de autostradă prăbușit, normal că nu-i convine magnatului să-i fie expusă averea opulentă. Dar vremurile cu low-profile au trecut chiar și pentru marele Vîntu, inventatorul lui Dan Stratan.  Dorina Lascăr/Curentul


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…