EXPLOZIV/Un LIDER de sindicat RUPE TĂCEREA. Detalii INCENDIARE despre Paraschiv, Vâlnei și Surugiu

EXPLOZIV/Un LIDER de sindicat RUPE TĂCEREA. Detalii INCENDIARE despre Paraschiv, Vâlnei și Surugiu

Emil Păscuț, președintele Sindicatului Politistilor Diamantul, acuza sindicatele din Politie: Aparatorii furibunzi ai lui Oprea arunca vina exclusiv in sarcina mortului. Nu vă e RUȘINE de voi? Nu vă e GREAȚĂ? 

Emil Pascut, presedintele Sindicatului Politistilor Diamantul, acuza sindicatele din Politie, care s-au declarat solidare cu Gabriel Oprea, in contextul mortii politistului Bogdan Gigina, din coloana sa oficiala, ca "arunca vina exclusiv in sarcina mortului" si le adreseaza cateva intrebari: "Nu nu va e greata ? Voua, agentilor si ofiterilor de politie care cotizati sindical la SNPPC, SNAP, Valnei? In timp Oprea s-a ascuns in birou si tace ca un peste, refuzand sa faca gestul de a-si da demisia (pentru a salva onoarea noastra a politistilor, si nu a lui !), in timp ce sclavetii de la ai MAI si DGPMB, tac, atunci cand nu trimit comunicate destinate a insela opinia publica, aparatorii furibunzi ai lui Oprea si care arunca vina, exclusiv in sarcina mortului, sunt fripturistii de la Excelsior: Paraschiv, Coarna, Valnei, Surugiu. Adica SNPPC, SNAP, Sed Lex. Nu va e rusine de voi, cei care sunteti membri la SNPPC, SNAP, Sed Lex, cand va uitati in oglinda?"

Emil Pascut considera ca "Oprea si sefii de la BPR ai agentului Bogdan Gigina nu sunt direct vinovati pentru moartea agentului. Ei insa l-au impins sa moara. Si pentru asta, aceste animale trebuie sa plece din MAI. Iar MAI, dupa ce plateste rudelor cei 20.000 de euro, despagubire de deces, trebuie sa-I recupereze de la Oprea, de la acel Gaitan ( ofiterul care il impingea pe Gigina, sa alerge catre moarte) si de la alte jigodii implicate."

Liderul sindical le transmite politistilor ca "Nu in ultimul rand, refuzati sa mai executati orbeste, ordinele sefilor ierarhici ! O viata rapusa si o familie distrusa nu pot fi compensate cu un grad de subinspector post-mortem!"

Redam integral pozitia liderului Sindicatului Politistilor Diamantul, Emil Pascut:

"Dupa decesul socant, absurd si inutil al colegului nostru Bogdan Gigina, agent de politie in cadrul Brigazii de Politie Rutiera, in zilele ce au urmat am simtit nevoia de multa, multa, lamaie.

Intrucat, personal, nu aveam informatii directe despre acest eveniment nefericit si nici despre circumstantele negative care au dus la aparitia acestuia (avand in vedere si ca Brigada de Politie Rutiera este, traditional, fieful SNPPC) m-am abtinut sa-mi dau cu parerea pro sau contra, in afara unui scurt interviu pentru Hotnews. Am sorbit in schimb, stirile si opiniile din mass-media, circulate cu cadenta de mitraliera, pe Facebook.

Azi, duminica, 25.oct.2015, pot sa cred ca am o opinie.

In mod clar, Bogdan Gigina a murit in mod absurd, servind obedient, impreuna cu alti BPR-isti, dorinta nestavilita de grandomanie a ministrului Oprea.

Oprea nu avea dreptul legal la coloana oficiala. Pe cale de consecinta, resursele umane si logistice angajate pentru formarea au fost folosite ilegal, atat acum cat si in trecut.
Pe Oprea nu l-a deranjat insa niciodata ca nu ar fi avut dreptul la antemergatori.

Nici nu cred ca a avut habar, vreodata, ca e necesar sa fie prevazut in lege, ca sa poti beneficia de coloana oficiala.

Mie acest ministru nu-mi pare prea literat, chiar daca e si conducator de doctorate. Atitudinea aroganta de si limbajul spartan, in care se repeta isterizant, faimoasa sintagma , nu pacalesc. Ele nu arata formatia a ministrului Oprea, ci sunt un rol, o contrafacere.

Oprea este un ciocoi care si-a gasit un rol, un bussines, o nisa, in politica romaneasca. Un rol de gunoier politic. Si-a facut un partid in care a colectat toate gunoaiele celorlalte partide. Toti exilatii si-au gasit adapost in UNPR. Startup-ul infiintat pe ideea colectarii de deseuri politice s-a dovedit un mare succes. Cel putin pana azi. Oprea era de toata protipendada politica. Pana mai zilele trecute era pupat in fund si de PSD si de opozitie. I-a nasit copilul lui Ponta. Era vehiculat ca posibil premier.

Zilelea acestea insa, drumul politic al lui Oprea s-a oprit in sant. Santul in care a murit agentul de politie Bodgan Gigina. Care imi pare rau sa spun, nu a fost un erou, ci un prost care si-a pus viata in pericol ca sa aibe, Oprea, orgasm, pe drumul catre restaurant. Ca eu asa am auzit, ca dom ministru se grabea la masa.

La Excelsior, faimosul restaurant MAI de pe bld. Stirbei, unde o data pe luna, Oprea ii indulceste cu o friptura platita din ¬ protocol¬, pe marii reprezentanti sindicali, Paraschiv, Gruia, Coarna, Valnei si prospatul < sublocotenent> pensionar, Surugiu.

Aceastea fiind zise, nu va e greata ? Voua, agentilor si ofiterilor de politie care cotizati sindical la SNPPC, SNAP, Valnei? In timp Oprea s-a ascuns in birou si tace ca un peste, refuzand sa faca gestul de a-si da demisia (pentru a salva onoarea noastra a politistilor, si nu a lui !), in timp ce sclavetii de la ¬public relations¬ ai MAI si DGPMB, tac, atunci cand nu trimit comunicate destinate a insela opinia publica, aparatorii furibunzi ai lui Oprea si care arunca vina, exclusiv in sarcina mortului, sunt fripturistii de la Excelsior: Paraschiv, Coarna, Valnei, Surugiu. Adica SNPPC, SNAP, Sed Lex.

Nu va e rusine de voi, cei care sunteti membri la SNPPC, SNAP, Sed Lex, cand va uitati in oglinda? Voi (in special BPR care cotizeaza la SNPPC), cotizati din greu pentru ca acesti indivizi sa va apere interesele. In fapt cotizati pentru unii care au pactizat cu conducerea si care va trimit fara sa clipeasca, la groapa.

Azi am aflat, socat, ca agentul de politie pensionar si presedinte SNAP, Iulian Surugiu, ar fost avansat in secret, de Oprea, sublocotenent. Cica, fara voia lui Surugiu ! Zi zau, nene Iulica! Si sa intelegem ca ai facut demersurile necesare sa se anuleze avansarea asta ilegala, fara voia ta?

Intr-o emisiune televizata la Prolex TV, Lincu Vasile, cu decenta lui care il impiedica sa spuna adevarul pana la capat, zice ca Oprea ti-a facut propunerea asta la masa, la Excelsior! Si eu il cred. Lincu nu minte.
De altfel, nici altii nu au pus botul, dovada ca in SNAP e o revolta in desfasurare si Surugiu a inceput sa taie capete, sa excluda lideri sindicali.

Primul exclus este Avasilcai Daniel Constantin, liderul SNAP de la Constanta. Urmeaza si altii, cu siguranta.

Tot zilelea acestea, am aflat ca Toader Paraschiv are ganduri de maritis cu UNPR.

Goarna SNPPC-ului si Valnei, au primit si ei vreun os de ros de la Oprea, ca doar nu s-au vandut doar pe friptura de la Excelsior. In timp o sa aflam, ca nici o crima nu-i perfecta.

Florin Valnei (Sed Lex) s-ar putea sa fi ramas la friptura, pentru asa cum gura prostului adevar graieste, Valnei a recunoscut singur ca este un infiltrat in lumea sindicala, declarand unui jurnalist ca el este ¬ un reprezentant al institutiei¬. Al cui esti, vere? Care institutie? Ca deci al prostilor care cotizeaza la organizatia ta sindicala, nu esti! Plus ca niciodata n-am inteles prin ce vraja a luat Sed lex, reprezentativitate la nivelul MAI, ca eu si colegii mei, nu am intalnit, pana acum, politisti care sa spuna ca sunt membri la Sed Lex. Mai ramane posibilitatea ca institutia necunoscuta pe care zice Valnei ca o reprezenta, sa-i fi pus o pila la instanta!

Ca sa inchei, Oprea si sefii de la BPR ai agentului Bogdan Gigina nu sunt direct vinovati pentru moartea agentului. Ei insa l-au impins sa moara. Si pentru asta, aceste animale trebuie sa plece din MAI. Iar MAI, dupa ce plateste rudelor cei 20.000 de euro, despagubire de deces, trebuie sa-I recupereze de la Oprea, de la acel Gaitan ( ofiterul care il impingea pe Gigina, sa alerge catre moarte) si de la alte jigodii implicate.

Si sper ca acest eveniment nefericit sa deschida ochii tuturor politistilor, pentru a vedea pe cine reprezenta cu adevarat Paraschiv, Coarna, Surugiu, Valnei. Adica SNPPC, SNAP, Sed Lex.

Nu in ultimul rand, refuzati sa mai executati orbeste, ordinele sefilor ierarhici ! O viata rapusa si o familie distrusa nu pot fi compensate cu un grad de subinspector post-mortem!"


Citește și:

populare
astăzi

1 „Rusia este pe moarte, iar secretul îl știe Germania”

2 AUDIO Germania făcută mat de Rusia? / Înregistrarea conversației dintre ofițerii germani despre Podul Kerci ar fi autentică

3 „M-am pierdut puțin pe la altă stradă” / Cică așa se numește mai nou adulterul...

4 Prima surpriză în cursa pentru București! Adrian Thiess, omul care l-a făcut primar pe Oprescu, va conduce campania lui Cristian Popescu Piedone

5 „Gugoii” au scos chiloții pe ulucă? / Ilan Laufer: Marian Cucșa este „amanta” lui George Simion