EXPLOZIV/Zgonea e clar SRI. Dar Dâncu, „pesedistul” din Guvern, băiatul de la Cluj, de UNDE e?

EXPLOZIV/Zgonea e clar SRI. Dar Dâncu, „pesedistul” din Guvern, băiatul de la Cluj, de UNDE e?

Zgonea, oficial numărul doi din PSD, băiatul de casă al SRI, s-a dat pe față vineri și-a plecat din sediul partidului taman când Dragnea începea declarațiile. Și toată spuma evenimentului a fost luată de acest incident fără precedent. Însă nimeni n-a observat că din peisaj, într-un moment atât de mediatizat și de important pentru PSD, a lipsit un personaj. Da, pe Vasile Dâncu, omul PSD din Guvernul Cioloș, nu l-a văzut nimeni prin sediu. Și nici nu l-a pomenit nimeni în acest context. Nu vi se pare ciudat? 

Zgonea de la SRI

Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților, este absolvent al Colegiului Naţional de Informaţii din subordinea SRI.

Valeriu Zgonea a urmat cursurile unui program de masterat, din care ar fi dobândit cunoştinţe generale în domeniul activităţii de informaţii, contrainformaţii şi securitate. 

Potrivit Serviciului Român de Informaţii, social-democratul este un expert în domeniul intelligence, relata recent Digi 24.

Vineri, Zgonea a fost acuzat voalat de Ponta că ar fi ofițer acoperit și ar încerca să pună mâna pe conducerea PSD.

Valeriu Zgonea a fost înainte de 1989 lăcătuş mecanic și mai apoi a avut nevoie de mai mulți ani să termine o facultate.

Valeriu Zgonea a angajat ca director la Cancelaria sa de la Camera Deputatilor, un specialist in spionaj si contraspionaj informational, scrie Flux24.

Este vorba despre Ruxandra Râmniceanu, expert in securitatea informationala, lector la Centrul de Strategii Aplicate si doctor in stiinte militare.

Conform datelor de pe site-ul Centrului de Strategii Aplicate, Ruxandra Râmniceanu „este expert pe problematica INFOSEC la Banca Nationala a Romaniei si a obtinut titlul stiintific de doctor in stiinte militare la Universitatea Nationala de Aparare – Facultatea de Comanda si Stat Major, in anul 2007.

Din 2012, presa a scris că Zgonea folosea un elicopter al SRI pentru deplasările în teritoriu. El se deplasa cu acest elicopter și în zone apropiate de București, ca de exemplu Prahova.

Dâncu, Dâncu al cui e?


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cruzime fără margini a comandanților ruși

2 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

3 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?

4 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

5 Ursul-fantomă din Iași „rupe internetul”