Fabrica de proaste a României/Olivia Steer: Virusul îl poți lua numai prin vaccinare. Mănânc sănătos și nu pot face Covid

Fabrica de proaste a României/Olivia Steer: Virusul îl poți lua numai prin vaccinare. Mănânc sănătos și nu pot face Covid

Antivaccinista Olivia Steer a aruncat pe piață o nouă manipulare fără nici o bază științifică: mesajul unui "specialist în naturopatie".

„Am sorbit fiecare cuvînt al dr. Amanda Vollmer”, spune pe FB Olivia Steer. Care arată și un clip în care Armanda Vollmer spune că „Virusul îl poți lua numai prin vaccinare”.

Ce spune Amanda în cheia teoriilor conspirației:

Vaccinurile nu funcționează decât dacă pun aditivi otrăvitori în ele. Metalele, poliabsorbanți, antibiotic și toate aceste țesuturi care nu au ce căuta în corpul tău.

Oamenii spun nu ar trebui să spui asta că ai putea să iei boala și după aia ce se întâmplă? Le răspund: nu am să o primesc niciodată pentru că îmi detoxific corpul în mod regulat, în mod sănătos și nu mă otrăvesc. Nu mă tem de nimic ce aș putea să iau de oriunde… în actele oficiale pentru China se spune în acele cercetări că nu satisfic standardele Kochs Postulates, ceea ce însemană că dacă iei o mostră, o separi și o pui într-un individ sănătos, ar trebui să poți face acea boală să apară. NU pot face.

Doctor” la un colegiu canadian

Amanda Vollmer spune că este specializată în „medicina naturală” după ce a urmat cursurile unui colegiu Canadian. Naturopatia este un sistem de tratamente și terapii bazate exclusiv pe remediile naturale (apa, lumina, aerul) combinate cu diete și masaje, potrivit romedic.ro. Vollmer scrie despre ea că „a ajutat pe mulți să vindece tot felul de boli acute și cornice… apelând la principii holistice”.

MAI


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA