Facebook a șters contul mamei unui soldat american ucis în Afganistan, după ce a postat o scrisoare critică la adresa lui Joe Biden

Facebook a șters contul mamei unui soldat american ucis în Afganistan, după ce a postat o scrisoare critică la adresa lui Joe Biden

Contul de Instagram al mamei unui soldat american decedat în Afganistan a fost șters de către Facebook, după ce femeia a postat o scrisoare critică la adresa președintelui Joe Biden, potrivit The Independent . Ulterior, compania a recunoscut ca a fost o greșeală.

Shana Chappell se numără printre mai mulți membri ai familiei ai celor 13 militari americani uciși în atentatul terorist al ISIS din Kabul, de joia trecută.

Postarea mamei victimei de la Kabul, Kareem Nikoui, a fost ștearsă de pe Instagram după ce compania a spus că i-a eliminat contul din greșeală.

Shana Chappell a declarat că contul său a fost șters de către Facebook, care deține Instagram, după ce a postat un tribut fiului său, urmat de critici față de Joe Biden către Facebook.

Într-o declarație adresată The Independent, un purtător de cuvânt al Facebook a confirmat eliminarea contului său, dar a spus că este o greșeală.

„Exprimăm cele mai profunde condoleanțe dnei Chappell și familiei sale. Omagiul adus fiului ei eroic nu încalcă niciuna dintre politicile noastre ”, se arată în declarație.

„În timp ce postarea nu a fost eliminată, contul ei a fost șters incorect și de atunci am restaurat-o.”

Shana Chapple a spus pe Facebook că Instagram a început să semnaleze conținutul vechi de pe contul ei după ce a postat tributul fiului său, dar că contul ei a fost eliminat în totalitate după o postare în care îl critica Joe Biden.

„Mi-ai șters contul pentru că sângele fiilor mei este pe mâna lui Biden !! Sângele a 13 eroi este pe mâna lui Biden !!!!” a spus femeia pe Facebook.

„Adevăratul motiv pentru care mi-au dezactivat contul este din cauza acestei postări! Și Facebook va veni după mine în continuare! ” a adăugat Chappel.

În postarea pentru care Shana Chappel crede că a fost blocată pe rețeaua de socializare, mama îndurerată a descris întâlnirea ei cu președintele în timp ce primea duminică cadavrul fiului ei din Afganistan.

„Amintește-ți că eu sunt cel care stătea la 5 inch (aproximativ 12 centimetri- n.r.) de fața ta și îți spunea că nu voi mai ajunge niciodată să-mi îmbrățișez fiul, să-i aud râsul și apoi ai încercat să mă întrerupi și să-mi dai propria ta poveste de suspin”, a spus ea în postare.

„Ai spus atunci că vrei doar să știu că știi ce simt și te anunț că nu știi ce simt și că nu ai dreptul să-mi spui că știi ce simt! Apoi ți-ai dat ochii peste cap ca și cum ai fi fost enervat de mine”, a adăugat mama soldatului american decedat în Afganistan.

Comportamentul lui Biden la transferul cadavrelor soldaților în SUA a fost puternic condamnat atât de familiile îndurerate, cât și de adversarii politici precum Donald Trump.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante