Faimoasa piaţă de peşte din Hamburg, inundată pentru a treia oară în câteva zile (GALERIE FOTO)

Faimoasa piaţă de peşte din Hamburg, inundată pentru a treia oară în câteva zile (GALERIE FOTO)

Populara piaţă de peşte din Hamburg a fost inundată pentru a treia oară în câteva zile după ce apele costiere au năvălit în oraşul-port german în timpul unei alte furtuni, informează DPA miercuri.

Nivelul apei din zonă a atins miercuri 1,95 metri peste cota medie de maree înaltă la ora locală 4:50 AM (3:50 GMT), conform Agenţia Federale Maritime şi Hidrografice (BSH).

Revărsarea, în urma căreia a fost inundată şi sala de licitaţii a pieţei de peşte din sectorul Altona, a fost provocată de furtuna Philine.

Foto: (c) Fabian Bimmer / REUTERS


Serviciile de urgenţă nu au raportat incidente majore.

Foto: (c) Fabian Bimmer / REUTERS


În weekend, furtuna Malik a lovit regiuni din nordul şi estul Europei provocând pagube substanţiale, inclusiv în Germania.

În timpul acelei furtuni, cunoscută pe plan local sub numele "Nadia", piaţa de peşte din Hamburg a fost inundată de două ori, nivelurile apei depăşind cu până la 3 metri cota medie de maree înaltă.

Foto: (c) Fabian Bimmer / REUTERS


Piaţa de peşte din Hamburg atrage mulţimi în fiecare duminică, fiind unul dintre principalele puncte de interes ale acestui oraş din nordul Germaniei. În această piaţă au loc tranzacţii din anul 1703. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…