FAKE de proporții! Firea, preoteasa neagră a PSD, o îngroapă și pe Dăncilă! Oamenii sunt indignați de ce a putut să posteze pe Facebook!

FAKE de proporții! Firea, preoteasa neagră a PSD, o îngroapă și pe Dăncilă! Oamenii sunt indignați de ce a putut să posteze pe Facebook!

FAKE de proporții! Firea, preoteasa neagră a PSD, o îngroapă și pe Dăncilă! Oamenii sunt indignați de ce a putut să posteze pe Facebook! Știți care este imbecilitatea acestui fake? Fake-ul a fost lansat pe grupurile PSD înainte ca președintele să înceapă conferința de presă! Apoi a fost lansat și trucajul! Cine credeți că l-a întrebat pe președinte dacă are căști în urechi? Reporterul de la Adevărul, unde patron este intimul Vioricăi Dăncilă, Cristian Burci!

Firea a încercat să-l „ajute” și pe Ponta, în 2014, tot cu astfel de metode mincinoase. Și l-a îngropat. Acum o îngroapă și pe Dăncilă.

Reporter Adevărul: Și dacă îmi permiteți a treia întrebare. Mai mulți colegi se întreabăpe grupurile de WhatsApp dacă aveți cască în ureche și vă suflă cineva?

Klaus Iohannis: Aici nu, aici, nu. Cred că...

Reporter Adevărul: Mulțumesc!

Klaus Iohannis: Da, e totuși ciudat ce spuneți, scuze, numai un pic. Mă bănuiți câteodată că fără copiuță mu merge? Nu, nu cred că mă bănuiți de așa ceva, să fim serioși.



sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență