Familia israelianului Yossi Benayoun, traumatizată. Nepotul său a ucis trei luptători Hamas care i-au invadat casa

Familia israelianului Yossi Benayoun, traumatizată. Nepotul său a ucis trei luptători Hamas care i-au invadat casa

Yossi Benayoun, fost mare fotbalist și actual director tehnic al federației israeliene de fotbal, a trecut prin momente groaznice după ce familia surorii sale a fost atacată în kibuțul (comunitate rurală cooperatistă colectivă, specifică statului Israel) Beeri. Nepotul fostului internațional i-a înfruntat pe teroriștii Hamas și a omorât trei dintre ei, iar cumnatul lui Benayoun a fost rănit la braț și operat.

Yossi Benayoun a jucat la nivel înalt pentru Israel. Foto Profimedia

Fosta vedetă a fotbalului israelian, cu 102 meciuri și 24 de goluri la națională, jucător la West Ham, Liverpool, Chelsea și Arsenal, Yossi Benayoun ar fi trebuit să ajungă mâine la centrul sportiv al primei reprezentative, pentru pregătirea meciurilor cu Elveția și Kosovo, din preliminariile Euro 2024, scrie corespondentul gsp.ro în Israel. Dar actualul director tehnic al federației, nu va mai ajunge, după ce familia sa a trecut prin clipe groaznice.

Atacați în propria casă, aflată lângă Fâșia Gaza

Teroriștii Hamas au trecut granița Fâșiei Gaza pătrunzând în Israel, au atacat, ucis și răpit multe persoane. Printre cei atacați au fost și membrii familiei surorii lui Benayoun, în kibuțul Beeri, situat chiar lângă Gaza. Au rămas în viață doar printr-un miracol. Potrivit site-ului One, nepotul lui Benayoun, în vârstă de 20 de ani, a ucis trei teroriști, care intraseră în casă. Cumnatul lui Benayoun s-a luptat și el. Când alți teroriști au dat foc casei, toți membrii familiei au sărit de pe acoperiș și au reușit să fugă pe câmp, spre soldații israelieni, care i-au salvat. Rănit, la braț, cumnatul lui Benayoun a fost operat la intrarea în kibuț.

Mai mulți jucători au anunțat că vor părăsi teritoriul țării după declanșarea războiului din Israel. Cei doi fotbaliști români care evoluează în campionatul intern , Adrian Păun (fost la CFR Cluj) și Antonio Sefer (ex-Rapid), încă nu au făcut-o, dar au transmis că trec prin momente dificile și că stau ascunși în buncăre în urma ostilităților.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat