Familia lui Bogdan Gigină cere daune în valoare de 3 milioane de euro (surse)

Familia lui Bogdan Gigină cere daune în valoare de 3 milioane de euro (surse)

Familia lui Bogdan Gigină s-a constituit parte civilă în dosarul instrumentat de DNA în cazul morții polițistului, în care este acuzat și fostul ministru de Interne Gabriel Oprea, cerând daune de trei milioane de euro, au declarat miercuri pentru AGERPRES surse judiciare.

Miercuri, la DNA, au fost audiați atât Gabriel Oprea, cât și Petre Mazilu, patronul firmei care a săpat groapa în care a căzut polițistul.

În acest dosar, procurorii arată că, în seara de 20 octombrie 2015, în jurul orei 19,00, agentul de poliție Bogdan Gigină a fost implicat într-un accident de circulație în urma căruia a suferit o hemoragie cranio-cerebrală, consecință a unui traumatism cranio-cerebral și facial cu fractura craniană, leziuni care i-au cauzat decesul.

La momentul producerii accidentului, Bogdan Gigină făcea parte dintr-un dispozitiv de însoțire a ministrului Oprea, au arătat procurorii.

''Acest dispozitiv, asigurat de Brigada de Poliție Rutieră din cadrul DGPMB, era format dintr-un motociclist rutier (victima Gigină) și un echipaj format dintr-un ofițer și un agent de poliție aflați într-un autoturism de poliție rutieră. Acest dispozitiv preceda în trafic autoturismul în care se afla ministrul Gabriel Oprea. La momentul producerii accidentului, ministrul Oprea se deplasa către locuința sa situată în cartierul Cotroceni", potrivit procurorilor.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, e țiitoarea...

2 Noile scenarii de la Washington cu invadarea Ucrainei de către Rusia

3 Țiitoarea lui Dragnea, audiată la DNA! / Ăsta să fie motivul despărțirii de fațadă?

4 Așa o fi?

5 VIDEO Priviți! Imagini de ultima oră cu forţele ruse masate la graniţa cu Ucraina