Fanii CFR Cluj, atac fără precedent la adresa lui Emil Boc

Fanii CFR Cluj, atac fără precedent la adresa lui Emil Boc

Fanii CFR Cluj, atac fără precedent la adresa lui Emil Boc.
„Emil Boc - Un primar derbedeu, de teapa primarilor infractori din Slatina, care spală bani publici veniți din impozitele noastre prin clubul privat „U”. 2 milioane de euro băgați din primărie într-o afacere privată, iar noi încă tot cu miile de promisiuni suntem. Nu e normal ca un primar să-și satisfacă plăcerile private din bani publici! Într-o lume civilizată nu se bagă bani publici în afaceri private. Primăriile fac parcuri și terenuri sportive pentru toată lumea, investesc în școlile sportive pentru copiii, dar nu bagă bani în privat. Dar pentru asta va ajunge și el ceilalți primari care au făcut astfel de „donații” sau „sponsorizări” la pușcărie. Altfel, dacă continuă așa „sponsorizarea”, clubul Universitatea ar trebui să fie și el în liga a 2-a cu statut de amatori, precum Steaua București. Bine că ne tot schimbă la infint dalele alea gata stricate prin centru! Iar prostalăii se bucură și cred că e totul bine și îl votează la infinit pe acest mafiot care frânează dezvoltarea normală a orașului. Precum mafia PSD în alte județe, la noi mafia locală PNL jubilează și își face de cap.
Suporterii adevărați „U” Cluj n-ar mai trebui să tolereze această situație care se face pe spinarea lor. Cât mai pot tolera ca „U” Cluj să fie „afacerea” prin care se spală banii? De câte ori nu au fost trădați cu astfel de momeli din partea primărie?
Voi chiar nu vă dați seamă că progresul și dezvoltarea Clujului nu e datorită administrației, ci în ciuda și împotriva piedicilor și frânelor pe care ea le pune?
Putem face pariu că în câțiva ani Boc se va pensiona la pușcărie din cauza acestor „sponsorizări” și „donații” la U Cluj și datorită combinațiilor de pe piața imobiliară. Veți vedea.”, scrie contul de Facebook CFR Fans.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”

2 O rețea organizată de naționaliști maghiari a rescris majoritatea articolelor despre români pe Wikipedia engleză

3 Ce se întâmplă? / Boala lui Kate Middleton, mult mai gravă decât s-a anunțat oficial?

4 Ciudatul articol apărut în Austria despre o platformă petrolieră a Petrom din Marea Neagră

5 VIDEO „Asta este, închidem live-ul” / Filmulețul ăsta cu Șoșoacă pusă la punct de carabinieri ar trebui salvat și, când o ia razna, să-i fie arătat