Fanii lui Bayern, mesaj acid la meciul cu City: Banner-ul afișat face înconjurul lumii FOTO

Fanii lui Bayern, mesaj acid la meciul cu City: Banner-ul afișat face înconjurul lumii FOTO

Fotbalul a devenit o adevărată industrie, de la începutul anilor ’90, cu sume tot mai mari implicate într-un sport în care, în acest moment, totul se învârte în jurul banilor. Iar în Europa, în ultimul deceniu, s-a trecut la alt nivel, de când arabii au început să preia echipe importante din Occcident, precum PSG, Manchester City sau Newcastle. Și nu doar ei! Pentru că au apărut și mogulii americani, care, de asemenea, s-au implicat în sportul-rege.

Pe fondul acestei situații, sumele care se învârt în fotbalul de nivel înalt au scăpat de sub control. Fie că vorbim despre cele plătite pe transferuri, cele cheluite pe salariile jucătorilor sau de prețul biletelor. De acest ultim aspect s-au legat fanii lui Bayern, în luna februarie, cu un banner în care au criticat vehement prețul biletelor la meciul din deplasare cu PSG.

Marți seară, fanii bavarezilor au recidivat și au revenit în prim-plan, cu un alt banner afișat pe „Ettihad Stadium“, în timpul „măcelului“ cu Manchester City. Glazers, Sheikh Mansour, toți autocrații afară! Fotbalul aparține poporului“, a fost mesajul afișat în sectorul ocupat de suporterii lui Bayern. De precizat că familia Glazers deține clubul Manchester United, iar Sheikh Mansour din Emirate e omul cu banii, la Manchester City.

Banner jpg

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…