FARISEII României! BOR ia bani de la NOI și-i DĂ la STRĂINI! Clopotul PRINCIPAL de la Catedrala Mântuirii, TURNAT în Austria

FARISEII României! BOR ia bani de la NOI și-i DĂ la STRĂINI! Clopotul PRINCIPAL de la Catedrala Mântuirii, TURNAT în Austria

Fariseii BOR ne-au mai tras un pic pe sfoară! Verzi români, popii au luat cu amândouă mâinile bani din bugetul României pentru a-i da la austrieci! Primul şi cel mai mare clopot de la Catedrala Mântuirii Neamului, care are 25 de tone, a fost turnat la Innsbruck, în Austria!

Primul dintre cele şase clopote de la Catedrala Mântuirii Neamului şi cel mai mare, având 25 de tone, 3,3 metri înălţime şi tot atâţia metri în lăţime, care va avea o viaţă de peste 400 de ani, a fost turnat la Innsbruck, în Austria, a declarat, duminică, părintele Nicolae Crîngaşu, consilier patriarhal, relatează News.ro.

"Primul dintre cele şase clopote ale Catedralei Mântuirii Neamului a fost turnat la Innsbruck, în Austria şi cântăreşte 25 de tone. Clopotul ce va răsuna din turla Catedralei Naţionale a fost turnat vineri, 11 noiembrie 2016, cu implicarea a trei generaţii de ingineri metalurgişti. A fost o zi de apogeu în pregătirea şi turnarea celui mai mare dintre clopotele Catedralei Mântuirii Neamului. Este o lucrare de specialitate înaltă în ingineria metalelor. Acest moment a avut pentru noi o semnificaţie duhovnicească deosebită, dată fiind semnificaţia clopotelor binecunoscută tuturor creştinilor. De asemenea, am oficiat şi o slujbă specifică momentului", a spus părintele Nicolae Crîngaşu. 

După procesul de răcire, care va dura trei săptâmâni, clopotul va fi scos din matrice şi va fi acordat pe nota Do.

"Executat din bronz, clopotul va avea un sunet pur, conferit atât de calitatea materialelor, cât şi de tehnica folosită. Măsurând 3,3 metri înălţime, 3,3 metri lăţime şi 25 de tone, clopotul turnat în data de 11 noiembrie este cel mai mare dintre cele şase clopote ale Catedralei Mântuirii Neamului. Clopotele turnate la Innsbruck, în Austria, au o garanţie de 15 ani şi o viaţă apreciată la peste 400 de ani", a precizat consilierul patriarhal de la Sectorul monumente şi construcţii bisericeşti. 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

2 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

3 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public

4 Așa o fi?

5 O imbecilă! / „Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alţii”