Farul - CFR Cluj 1-0. Penalty anulat de VAR pentru clujeni în prelungiri

Farul - CFR Cluj 1-0. Penalty anulat de VAR pentru clujeni în prelungiri

Farul Constanța a reușit cea mai importantă victorie din play-off care o ajută să se distanțeze la 4 puncte de campioana României. CFR Cluj a avut din nou o evoluție slabă și nu a reușit să își creeze prea multe șanse importante de a marca.

Farul - CFR Cluj 1-0. Penalty anulat de VAR pentru clujeni în prelungiri

Formația lui Gică Hagi reușește să învingă pe teren propriu CFR Cluj și încheie turul din play-off pe prima poziție la o distanță de 4 puncte față de principalele urmăritoare.

Constănțenii au fost mai periculoși în startul partidei și au irosit câteva șanse importante de a deschide scorul. Oaspeții nu prea au reușit să iasă din jumătatea proprie și părea încă din primele minute că va fi un meci dominat clar de Farul.

În repriza secundă, Mazilu a deschis scorul grație unei pase impecabile dată de Grameni lui Băluță. Mazilu a fost servit de Băluță cu poarta goală și a transformat fără emoții. Arbitrul a analizat faza VAR dar golul a fost validat. Farul a fost aproape de a dubla diferența prin Munteanu și Artean dar Scuffet a fost de fiecare dată la post.

Pe final de meci, arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri pentru CFR Cluj. Părea că meciul se va termina la egalitate, însă imediat centralul a verificat camera VAR și a anulat lovitura de pedeapsă. Până la final, scorul a rămas neschimbat și regele i-a dat șah mat lui Dan Petrescu distanțându-se la 4 puncte.

Din turul play-off-ului a mai rămas de disputat doar partida dintre Rapid și FCSB. În cazul în care FCSB reușește o victorie în Giulești va urca pe poziția secundă, la 2 puncte în spatele liderului.

Etapa următoare Farul Constanța va face deplasarea la Sepsi, în timp ce CFR Cluj va juca în Giulești cu Rapid. FCSB va merge în Bănie unde va avea o partidă dificilă contra celor de la Universitatea Craiova.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...