Farul - Universitatea Craiova 3-2. Spectacol la Ovidiu! Hagi se distanțează în fruntea clasamentului

Farul - Universitatea Craiova 3-2. Spectacol la Ovidiu! Hagi se distanțează în fruntea clasamentului

Se anunța un duel aprins între liderul Farul Constanța și Universitatea Craiova, iar lucrurile nu au stat deloc diferit. Cele două echipe au oferit spectacol pe tot parcursul celor 90 de minute.

Foto Sport.ro

Trupa lui Gică Hagi a avut un meci dificil pe teren propriu cu Universitatea Craiova care venea după două jocuri bune făcute împotriva celor de la CFR Cluj și FCSB. În primele două partide, Farul a obținut 4 puncte, în timp ce Universitatea Craiova a remizat de două ori.

Meciul de la Ovidiu a început spectaculos cu gol încă din minutul 9. Crețu a centrat în careu pentru Koljic care a preluat mingea pe piept în careul mic și a șutat puternic, fără să îi dea vreo șansă lui Aioani.

Imediat a venit și replica gazdelor prin Alibec, al cărui șut a fost respins de Raul Silva. În minutul 17, Mazilu a centrat perfect pentru Munteanu care a trimis mingea în poartă și a restabilit egalitatea.

Farul a dominat jocul și nu le-a mai dat nicio șansă adversarilor de a trece de mijlocul terenului. În minutul 34 gazdele puteau trece în avantaj după ce Ndong l-a faultat pe Mazilu în careu. După consultarea VAR, centralul Cojocaru a dictat lovitură de la 11 metri, ratată de Alibec.

După pauză, Neagoe a mutat inspirat și nou intratul Cîmpanu a fost decisiv în minutul 48 când oaspeții au revenit în avantaj. Din nou, avantajul oltenilor nu a durat decât câteva minute. Constănțenii au revenit după doar 5 minute în joc prin reușita lui Grameni.

Cu doar 9 minute înainte de final, Farul Constanța a beneficiat din nou de un penalti. Enes Sali a fost faultat în careu de Vlădoiu și Larie a punctat decisiv pentru victoria gazdelor. Până la final, jucătorii lui Neagoe au mai avut câteva șanse importante de a reveni pe tabelă însă scorul a rămas neschimbat.

Farul Constanța se distanțează în clasament față de principalele urmăritoare, CFR Cluj (5 puncte) și FCSB (6 puncte) care vor avea joc direct sâmbătă seară. De partea cealaltă, Universitatea Craiova rămâne pe locul 4 la 4 puncte în spatele celor de la FCSB, cel puțin până la meciul celor de la Rapid care sunt la doar un punct în spatele oltenilor și au un meci mai puțin.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...