Farul a demolat Botoșaniul. Scorul campionatului pentru echipa lui Gică Hagi

Farul a demolat Botoșaniul. Scorul campionatului pentru echipa lui Gică Hagi

Farul Constanța a făcut scorul campionatului, câștigând cu 8-0 în fața celor de la FC Botoșani, și și-a consolidat prima poziție în clasamentul Superligii.

Denis Alibec a punctat de 3 ori în poarta Botoșaniului. Foto Sportpictures

Pauza competițională le-a făcut foame de fotbal elevilor lui Gică Hagi. Grameni a deschis scorul în minutul 11, după care Alibec a ratat penalty-ul dat cu ajutorul sistemului VAR, dar a înscris pentru 2-0 pe respingerea portarului. După pauză, moldovenii pur și simplu s-au prăbușit.

6 goluri după pauză

Cu un om în minut din minutul 30, după eliminarea lui Șeroni, apărarea moldovenilor a fost ciuruită de fotbaliștii lui Gică Hagi. Pitu a marcat pentru 3-0, Vlad Morar a făcut 5-0 cu două reușite în trei minute. Alibec a mai marcat și el o dată, pentru 6-0, pentru ca scorul să ajungă 7-0 după un gol de kinogramă marcat de Kiki: șut din marginea careului, la vinclu. Alibec a închis tabela în minutul 87, pentru un 8-0 rușinos pentru formația antrenată de Mihai Ciobanu, rămas ”principal” după demisia lui Mihai Teja.

Farul este lider în Liga 1, cu 44 de puncte în 19 meciuri și un golaveraj stelar: 41-14. FC Botoșani este deocamdată este pe locul 12, cu 20 de puncte, însă se apropie vertiginos de locurile retrogradante. Pe 17 septembrie, modovenii fuseseră învinși cu 7-0 de Sepsi Sf Gheorghe. Aceștia au ajuns la şase etape consecutive fără victorie, obținând trei egaluri şi trei eşecuri. În schimb, Farul, care a pierdut un singur meci în acest sezon şi e lider detaşat în Superliga, a ajuns la zece etape fără înfrângere, 8 victorii şi 2 egaluri.

Farul - FC Botoșani 8-0

Au marcat: Grameni 11, Alibec 45+1 ,73, 87, Pitu 51, Morar 66, 69, Kiki 81

Denis Alibec a ratat un penalty în min. 45+2 (a apărat Eduard Pap).

Cartonaş roşu: Alin Şeroni (FC Botoşani, 30).

Arbitru: Viorel Nicuşor Flueran (Craiova); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Ionel Valentin Dumitru (Gherghiţa/Prahova); al patrulea oficial: Cristina Mariana Trandafir (Bucureşti)

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”