Fascinanta Românie: Alexandra Ianculescu, de la Jocurile Olimpice pe OnlyFans FOTO

Fascinanta Românie: Alexandra Ianculescu, de la Jocurile Olimpice pe OnlyFans FOTO

Sportul de performanță poate fi o sabie cu două tăișuri! Pentru cine are rezultate notabile, răsplata va fi financiară și o viață sub lumina reflectoarelor. Din păcate, aici se încadrează doar un procent foarte mic din cei care merg pe acest drum. Pentru ceilalți, după ani buni de muncă poate urma... nimic notabil! Și revelația alarmantă că trebuie găsită o modalitate prin care să-și câștige existența.

Alexandra Ianculescu

În această a doua categorie a intrat și Alexandra Ianculescu (31 de ani). Care a reprezentat România, la Jocurile Olimpice de Iarnă, de la Pyeong Chang, în 2018. Aici, potrivit paginii Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), Ianculescu s-a clasat pe locul 31, în proba de patinaj viteză, 500 de metri.

Dacă la vremea respectivă, cu siguranță, foarte puțini au aflat despre acest rezultat, astăzi, Alexandra Ianculescu a ajuns în prim-planul presei internaționale. Pentru că, inclusiv tabloidul „The Sun“ a scris, pe larg, despre românca, sportivă olimpică, ajunsă pe OnlyFans, pentru a-și câștiga existența prin publicarea unor poze incendiare.

Alexandra Ianculescu

Alexandra Ianculescu

Iar Ianculescu a vorbit, fără reținere, despre ce face: „Mă mândresc cu corpul meu. Sunt sportivă olimpică, dar postând poze sexy, cu mine în bikini pe OnlyFans, îmi plătesc facturile“. Mai departe, Alexandra a și detaliat, de când i-a venit această idee: „Mi-am făcut contul de pe OnlyFans în 2021. Mă ajută să supraviețuiesc, să plătesc chiria, să fac cumpărăturile, plus să-mi acopăr cheltuielile pentru ciclism și pentru a-mi lua cafea“.

Ianculescu a fost sfătuită să recurgă la această modalitate de a face bani. „Cineva mi-a sugerat: <<De ce nu-ți faci cont pe OnlyFans pentru a arăta culisele vieții tale?>>. Și, dacă tot pui poze cu tine în bikini pe rețelele de socializare, acum poți să faci bani din asta. Și am întrebat: <<Serios? Oamenii plătesc pentru asta?!>>. Apoi, m-am gândit să încerc asta, măcar o lună, să văd dacă merge. Și a fost o nebunie!“, a dezvăluit Alexandra pentru tabloidul „The Sun“.

Ianculescu jpg

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu