Fâsuri politice la Craiova! Vasilcoiu și-a anunțat demisia, excluderi și demisii la PNL!

Fâsuri politice la Craiova! Vasilcoiu și-a anunțat demisia, excluderi și demisii la PNL!

Fâsuri politice la Craiova! Vasilcoiu și-a anunțat demisia, cel mai probabil după ce Olguța nu l-a pus viceprimar, excluderi și demisii la PNL!

PNL Dolj l-a exclus, miercuri, pe consilierul local Dan Diaconu, care a votat viceprimarii PSD la Craiova, iar președintele filialei locale Mario Ovidiu Oprea și-a dat demisia, a anunțat, miercuri noaptea, președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica, potrivit Mediafax.Stoica a scris pe Facebook faptul că Dan Diaconu este „un consilier nedemn de PNL!”, astfel că s-a decis miercuri, cu unanimitate de voturi, excluderea consilierului din partid.

„PNL Dolj se dezice de astfel de derapaje politice și nu promovează traseismul, ca mijloc de a accede cu orice preț în administrație. Comportament perfect agreat însă de PSD, așa cum a demonstrat cu vârf și îndesat astăzi (miercuri – n.r.), dar și în alte nenumărate rânduri. În ședințele din această după-amiază, BPL Craiova și BPJ Dolj au arătat că orice conduită care nu este demnă de un liberal are și consecințe. După marea ispravă de a atrage <pe furiș> de partea PSD pe Antonie Solomon, un penal dovedit de instanță și om politic de <sens giratoriu>, cum singur s-a autointitulat, PSD continuă în același stil mojic și duce votul craiovenilor din 27 septembrie în derizoriu. Condamnăm bravura administrației PSD condusă de Olguța Vasilescu de a <cumpăra> voturi și destine fără niciun fel de scrupule și de a face din asta un model pentru craioveni! Dan Diaconu a fost <mânjit> în frumosul stil pesedist și pus să tragă stânga în sus”, a spus președintele PNL Dolj.

Consilierul Dan Diaconu s-ar fi alăturat grupului PSD în Consiliul Local Craiova și a votat viceprimarii propuși de PSD.

Tot miercuri, președintele PNL Craiova Mario Ovidiu Oprea și-a înaintat demisia.

Marian Vasile a fost numit președinte interimar al organizației municipale.

Vasilcoiu și-a anunțat demisia după ce Olguța l-a trădat și nu l-a pus viceprimar

Ales consilier local la Primăria Craiova, Cristian Vasilcoiu, își dă demisia din această funcție. El susține că nu pleacă la un alt partid și le cere scuze alegărilor, dar și primarului Lia Olguța Vasilescu.

”Cu această ocazie vă anunț că îmi înaintez demisia din funcția de consilier municipal al Craiovei!

Nu trec la PNL, nu trădez!

Plec și gata!

Îmi cer scuze alegătorilor, dar nu îi pot ajuta doar din funcția asta!

Îi cer scuze și Liei-Olguța Vasilescu, îi mulțumesc pentru toate șansele acordate, sincer!”, scrie Cristian Vasilcoiu.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina