Faza cu Tătărușanu care a devenit virală. Ce-i reproșează jumătate din echipă VIDEO

Faza cu Tătărușanu care a devenit virală. Ce-i reproșează jumătate din echipă VIDEO

Ciprian Tătărușanu (36 de ani) a fost cel mai bun jucător al lui AC Milan în derby-ul cu Inter (0-1), însă, cu toate acestea, jumătate dintre colegii săi i-au reproșat modul în care a intervenit la o minge aruncată în careu.

Tătărușanu are ezitări atunci când trebuie să intervină la mingile centrate Foto: Sportpictures

Se știe că portarul român are o serie de probleme la ieșirile din poartă. O astfel de fază s-a petrecut și la derby-ul contra lui Inter Milano.

Potrivit, Gazetei Sporturilor, nu mai puțin de 6 coechipieri i-au reproșat, prin gesturi, modul în care a gestionat o minge și l-au certat pe Tătărușanu în minutul 80 la un corner acordat nerazzurrilor.

Saelemaekers, Kjær, Krunici, Thiaw, Theo Hernandez și Tonali se văd dând din mâini într-un cadru susrprins de DAZN, faza fiind virală pe net.

Publicația locală PianetaMilan i-a acordat lui Tătărușanu nota 5,5 pentru prestația lui, fiind găsit vinovat de golul primit: „A reușit un miracol după numai 5 minute, la șutul lui Lautaro, apoi a fost surprins la prima bară în faza golului. În repriza a doua a avut o altă paradă grozavă la Lautaro și apoi la șutul din final al lui Lukaku, dar pata rămâne pentru golul încasat”.

Și la meciul cu Roma (2-2), Ciprian a avut o discuție cu un coleg. „A devenit o obișnuință ca Tomori să strige la Tătărușanu, ce rămâne uneori la centrări pe linia porții, în loc să iasă pe minge", a remarcat Gazzetta dello Sport.

Însă, Tătărușanu are alte intervenții salvatoare în timpul meciurilor și acesta este motivul pentru care este titular meci de meci.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante