Faze incredibile la Antena 3! Pensionarii au făcut-o mincinoasă pe Olguța, ea i-a făcut proști!

Faze incredibile la Antena 3! Pensionarii au făcut-o mincinoasă pe Olguța, ea i-a făcut proști!

Faze incredibile la Antena 3! Pensionarii au făcut-o mincinoasă pe Olguța, ea i-a făcut proști! În direct la Antena 3, ministrul Muncii a primit o întrebare dură din partea unei pensionare extrem de nemulţumită. „Aş intreba-o pe Olguţa dacă spune adevărul vreodată? Că eu nu o înțeleg niciodată”, a spus femeia, care a primit un răspuns pe măsură. „Să-și dea demisia că minte prea mult”, i-a transmis un alt pensionar, în timp ce o altă femeie s-a arătat și mai revoltată: „Să se ducă de unde a venit că doar tâmpenii spune și face, și ea ca toți ceilalți".

Vasilescu s-a enervat şi le-a transmis pensionarilor că sunt cam prostovani, că doar PSD le-a crescut pensiile, iar personal celei care a pus întrebarea că e din zona pensiilor speciale unde e multă nemulțumire: "E multă nemulţumire. Ar trebui întrebaţi şi ce pensie aveau anul trecut. Ce a spus doamna cu minciuna. Avea o pensie specială, ceva de armată. Sunt multe nemulţuiri că cei care nu au stat de pensionar au cresuct într-un anumit ritm. Ar trebui întrebaţi şi dacă guvernele PSD din ultimul an le-au mărit pensiile. Avem un buget care a crescut, dar nu atât de mult pe cât ne-am dori. Eu am lucrat în presă pe salariul minim pe economie câţiva ani, ştiu cum se trăieşte cu 2000 de lei", a spus Vasilescu.

Seria nemulţumirilor nu s-a oprit aici. Mai mulți pensionari care au trimis mesaje la Antena 3 i-au cerut demisia ministrului Muncii. „Să-și dea demisia că minte prea mult”, i-a transmis un alt pensionar, în timp ce o altă femeie s-a arătat și mai revoltată: „Să se ducă de unde a venit că doar tâmpenii spune și face, și ea ca toți ceilalți". "I-as da un sfat: să renunţe să fie ministru. Nu merită să fie acolo şi cu ceea ce se întâmplă azi, e logic...a făcut o balamuceală totală", a tunat un alt pensionar, care a primit şi replica din partea lui Vasilescu.

"Cred că i-aţi şi căutat pe nemulţumiţi pentru că eu merg pe stradă şi nu sunt atât de mulţi oameni nemulţumiţi. (...) Vedeţi că nu am minţit chiar aşa de mult cum spun cei pe care i-aţi întâlnit dumneavoastră pe stradă. De la 871 de lei a crescut la 1071 de lei. Totdeauna vor fi nemulţumiri, pentru că noi ne uităm inclusiv la cei care au pensii speciale, care au nişte sume destul de mari. Noi le-am ajustat puţin, nu le-am mai lăsat să crească aşa mult.", a raspuns Vasilescu.

Acelasi discurs a continuat si in ce-i priveste pe salariatii afectati de masurile fiscale adoptate de Guvernele PSD-ALDE. Ea a sustinut ca doar bugetarii cu salarii mari au suferit scaderi si tocmai de aceea nu apar in presa fluturasi de salariu, ca sa nu fie dezvaluite acele sume.

"Fluturasii s-au tiparit, cei care se asteptau sa scada au primit fluturasul si au vazut ca nu le scad si au vazut ca nu sunt nemultumiti, iar cei carora le-a scazut salariul nu va vor trimite fluturasul pentru ca ati vedea sumele mari si ati vedea de unde le-au scazut", a sustinut ministrul Muncii.

Pusa fata in fata cu un fluturas din prima categorie, despre care ea spunea ca nu a suferit pierderi, dar unde scaderea era de sute de lei, Vasilescu a spus ca probabil e un calcul gresit, pentru ca nu ar fi trebuit ca acel salariu sa fie afectat.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...