FC Argeș - FCSB 1-2. Sorescu, decisiv pentru "roș-albaștri" după ce a fost mutat în ofensivă

FC Argeș - FCSB 1-2. Sorescu, decisiv pentru "roș-albaștri" după ce a fost mutat în ofensivă

FCSB s-a impus în deplasarea de la FC Argeș, scor 2-1. Încrederea acordată de Becali lui Deian Sorescu a dat roade în repriza secundă. La doar 9 minute după ce a fost mutat în ofensivă, Sorescu a marcat pentru "roș-albaștri".

FOTO Digisport.ro

A fost un meci spectaculos la Argeș cu mult ocazii la ambele porți. FC Argeș a început în forță meciul și a ratat câteva ocazii importante de a deschise scorul. Și de partea cealaltă Compagno a irosit câteva situații singur cu portarul în care își putea aduce echipa în avantaj.

După o primă repriză fără goluri, FCSB a revenit de la cabine mai bine motivată și cu câteva schimbări ofensive. Edjouma a fost schimbat cu Crețu care i-a luat locul în apărare lui Sorescu, acesta fiind transformat în mijlocaș ofensiv.

Cătălin Straton a gafat incredibil la o lovitură liberă executată de Florinel Coman. Mingea a sărit în picioarele lui Șut care a deschis scorul în minutul 48.

Șut a pus capăt seriei de goluri ale lui Edjouma. Acesta era singurul marcator al "roș-albaștrilor" din ultimele partide (4 goluri consecutive).

Deian Sorescu și-a dorit foarte mult să aibă un post mai ofensiv și dorința i-a fost îndeplinită în repriza secundă când a jucat pe postul lui Edjouma, schimbat cu Valentin Crețu. Fostul dinamovist a luat o acțiune pe cont propriu și a tras puternic din afara careului dublând avantajul oaspeților în minutul 54. Este prima reușită a sa în tricoul celor de la FCSB.

În minutul 62 Radunovic a greșit la o centrare a gazdelor și Koumbemba a redus din diferență.

A fost un final încins de meci cu gazdele în ofensivă însă de această dată FCSB a gestionat mai bine finalul de meci și a plecat cu toate cele 3 puncte.

Suporterii "roș-albaștrilor" au și mai multe motive de bucurie. Ovidiu Popescu a revenit pe gazon după aproape 6 luni de absență. Vara trecută, a suferit o accidentare gravă, în urma căreia a trebuit să se opereze la genunchiul stâng. Recuperarea l-a ținut pe bară nu mai puțin de 189 de zile.

FCSB revine pe podium și se apropie la doar 7 puncte de liderul Farul. De cealaltă parte, FC Argeș continuă seria dezastruoasă și bifează al 11-lea meci consecutiv fără victorie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale