FC Viitorul: Fotbaliştii Radu Boboc şi George Ganea, reveniţi de la lotul de tineret, au fost testaţi pozitiv la coronavirus

FC Viitorul: Fotbaliştii Radu Boboc şi George Ganea, reveniţi de la lotul de tineret, au fost testaţi pozitiv la coronavirus

Clubul de fotbal FC Viitorul Constanţa a anunţat, vineri, într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său oficial, că jucătorii Radu Boboc şi George Ganea, reveniţi de la acţiunea echipei naţionale de tineret a României, au fost testaţi pozitiv la coronavirus.

"Internaţionalii de tineret Radu Boboc şi George Ganea au fost depistaţi pozitiv la testele Covid-19 efectuate în ultimele zile. Radu Boboc a ieşit pozitiv la ultima testare efectuată la lotul reprezentativ U21 şi a rămas în izolare. Revenit marţi noapte de la lotul naţional U21, George Ganea a fost supus joi dimineaţă unei noi testări de către clubul nostru, iar rezultatul a fost, din păcate pozitiv", se arată în comunicatul clubului FC Viitorul.

În cadrul lotului echipei naţionale de tineret a României, convocat pentru partidele cu Ucraina şi Malta din preliminariile Campionatului European Under 21 de anul viitor, au apărut de la începutul aceste săptămâni mai multe cazuri de coronavirus.

Mai întâi un jucător şi un membru al colectivului tehnic au fost testaţi pozitiv la coronavirus, motiv pentru care s-a luat decizia ca selecţionata de tineret a României să fie condusă de pe bancă la meciul cu Malta de la Giurgiu de către Mihai Stoichiţă, selecţionerul Adrian Mutu, aflându-se în izolare.

Marţi, un jucător din lotul echipei naţionale de tineret a României a prezentat simptome specifice infectării cu virusul SARS-CoV-2. El s-a simţit rău chiar înaintea plecării spre Giurgiu, acolo unde s-a disputat partida cu Malta, motiv pentru care a intrat în izolare şi a fost supus unui test. Joi dimineaţă, FRF a anunţat că şi acesta a fost testat pozitiv la coronavirus.

Iar joi, Federaţia Română de Fotbal a anunţat că alţi trei jucători din lotul de tineret au fost testaţi pozitiv la coronavirus.

În total, până în prezent, dintre participanţii la acţiunea naţionalei de tineret au fost depistaţi ajungând în acest moment la şase fotbalişti plus un membru al staff-ului tehnic.

Echipa de fotbal Under-21 a României a fost învinsă cu 1-0, în deplasare, de Ucraina (9 octombrie), iar ulterior a învins, la Giurgiu, selecţionata Maltei cu scorul de 4-1, în Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de tineret din 2021.
AGERPRES (AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”