FCSB – Dinamo, derby interzis pe Stadionul Steaua: Ce urmează după negocierile eșuate

FCSB – Dinamo, derby interzis pe Stadionul Steaua: Ce urmează după negocierile eșuate

Fotbalul românesc e cu un picior în groapă, dovadă și contraperformanța înregistrată de Farul, marți seară, la Tiraspol, dar noi ne ocupăm timpul cu mizele noastre mărunte. Ultima dovadă: cazul legat de stadionul care va găzdui derby-ul FCSB – Dinamo (sâmbătă, 22 iulie, ora 21.30).

Florin Talpan și-a atins scopul și a ținut FCSB departe de Stadionul Steaua

De mai bine de o săptămână, se vorbește despre contractul pe care trebuie să-l semneze FCSB cu Clubul Sportiv al Armatei pentru a închiria o arenă renovată din bani publici, cu peste 81 de milioane de euro. Doar că, pentru a bloca tratativele, reprezentanții CSA Steaua s-au cramponat de o clauză de un milion de euro pentru înlocuirea gazonului, în cazul în care acesta s-ar strica după derby! Atenție: înlocuirea gazonului, dacă ar fi necesară, ar costa maxim 200.000 de euro.

După discuții interminabile pe marginea acestui subiect, problema fiind, în mod evident, una creată artificial de CSA Steaua, negocierile au eșuat, astăzi. Informația a fost furinzată de gsp.ro . Care a precizat că, de acum înainte, sunt două variante: fie că meciul FCSB – Dinamo se va juca pe Stadionul „Arcul de Triumf“, cu o capacitate de doar 7.000 de locuri, fie că derby-ul se va amâna pentru o dată ulterioră, când Arena Națională, blocată acum pentru concerte până pe 15 august, va fi disponibilă pentru a găzdui, din nou, meciuri de fotbal.

În ceea ce privește Stadionul Steaua, acesta va rămâne sub lacătul pus de colonelul Talpan și poate fi redenumit, pe viitor, „Talpan Arena“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat