FCSB - U Cluj 1-1. Debut cu stângul în noul sezon de campionat pentru vicecampioana României

FCSB - U Cluj 1-1. Debut cu stângul în noul sezon de campionat pentru vicecampioana României

FCSB şi Universitatea Cluj au remizat, scor 1-1, duminică seară, în prima etapă a Superligii României, pe Arena Naţională.

A fost un meci spectaculos cu multe ocazii de ambele părţi dar şi cu multe greşeli de partea gazdelor care au ratat şansa de a obţine prima victorie în noul sezon.

Adrian Bălan a deschis scorul la ultima fază a primei reprize, după centrarea lui Ioan Filip. Înainte de a deschide scorul, clujenii au mai avut un gol marcat, dar care a fost anulat după consultarea VAR-ului. Şi de cealaltă parte gazdele au avut un gol anulat de VAR după ce Tănase a marcat cu capul din offside.

În repriza secundă gazdele au restabilit rapid egalitatea după doar 9 minute de joc. Tănase a profitat de ieşirea greşită a portarului clujenilor şi a obţinut un penalty pe care tot el l-a transformat. Până la final tabela a rămas neschimbată şi ambele echipe au plecat acasă cu câte un punct.

Pentru formaţia antrenată de Toni Petrea o victorie în această seară era foarte importantă pentru moralul jucătorilor care vor începe, joi, campania de calificare în grupele Conference League. FCSB va disputa primul meci din al doilea tur preliminar al Conference League împotriva georgienilor de la Saburtalo Tbilisi.

În Superligă, FCSB va juca duminica viitoare în deplasare la Rapid, în timp ce Universitatea Cluj va primi vizita Universităţii Craiova.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”