FCSB a câștigat la Giurgiu, cu Astra (1-0), iar titlul se va decide în ultima etapă

FCSB a câștigat la Giurgiu, cu Astra (1-0), iar titlul se va decide în ultima etapă

FCSB a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 1-0 (1-0), luni seara, în deplasare, într-un meci din etapa a noua a fazei play-off a Ligii I de fotbal, iar titlul se va decide sâmbătă, în ultima etapă.

 

FCSB s-a impus prin golul marcat de francezul Eddy Harlem Gnohere (12), din centrarea lui Denis Alibec.

Trei echipe au șanse de a câștiga titlul de campioană a României în acest sezon, FC Viitorul, care va juca acasă cu CFR Cluj și devine campioană dacă învinge, indiferent de celelalte rezultate, FCSB, care câștigă titlul dacă se impune în meciul cu CS Universitatea Craiova, iar FC Viitorul nu învinge, dar și Dinamo, care trebuie să o învingă pe Astra, iar celelalte două echipe să nu câștige.

Toate cele trei partide vor avea loc de la aceeași oră.

După ce a marcat golul prin Gnohere, la Giurgiu, FCSB a făcut un joc de așteptare, iar Astra a dominat din ce în ce mai accentuat. Oaspeții și-au mai creat ocazii prin Marko Momcilovic (39), Antonio Jakolis (52) și Sulley Muniru (89), dar Astra a avut ocazii mai mari și mai clare, prin Daniel Niculae (14, 37), Viorel Nicoară (25), Sergiu Buș (25, 72), Alexandru Ioniță (62, 68), Daniel Florea (62), Fabricio (64) și Cristian Săpunaru (84).

AFC Astra Giurgiu — FCSB 0-1 (0-1), stadion "Marin Anastasovici" — Giurgiu
A marcat: Eddy Harlem Gnohere (12).
Arbitru: Alexandru Tudor (București); arbitri asistenți: Mircea Orbuleț (București), Ciprian Florin Danșa (Oradea); arbitru de rezervă: George Rădulescu (București)
Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) — CCA, Marcel Vasile (București) — LPF

AGERPRES (AS/editor: Mihai Țenea, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante