FCSB, de râsul curcilor în studiourile TV: Reacții savuroase după ce Becali și-a ales noua „marionetă“

FCSB, de râsul curcilor în studiourile TV: Reacții savuroase după ce Becali și-a ales noua „marionetă“

Cipriotul Elias Charalambous (42 de ani), adus de „de decor“ în funcția de antrenor, ar urma să revoluționeze formația din Berceni. Acest scenariu SF, la clubul în care e valabilă o singură regulă, Faci Ce Spune Becali, a stârnit amuzament în studiourile TV.

Gigi Becali, patron și antrenor la FCSB. FOTO: Arhiva Adevărul

Haralambie? (n.r. – aluzie la Elias Charalambous). Chiar mă gândeam cum o să-i spună Gigi? Nu se va schimba nimic la FCSB. Dă bine la CV, când vii antrenor la acest club. Cred că mai mult de asta a venit Haralambie“, a spus Florin Prunea (54 de ani) răzând.

Adrian Porumboiu (72 de ani), care l-a avut pe cipriot jucător la FC Vaslui, s-a amuzat, de asemenea, de instalarea lui Charalambous, la FCSB, ca antrenor: „Sistemul îl are foarte bine pus la punct. La FCSB, trebuie să fii cuminte, trebuie să mergi la biserică. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le îndeplinești. Sunt criteriile fiecăruia“, a comentat fostul arbitru pentru „Fanatik“.

La Digi Sport, Narcis Răducan (48 de ani), fost oficial la FCSB, l-a compătimit pe noul „antrenor de decor“ al roș-albaștrilor: „Lui Charalambous îi va fi dificil să gestioneze întrebările ziariștilor. Va fi o avalanșă de întrebări. Mi-e milă de el pentru ce va urma“.

Gabi Balint, fost internațional, acum un foarte bun analist, la Digi Sport

Gabi Balint, fost internațional, acum un foarte bun analist, la Digi Sport

La același canal, Gabi Balint (60 de ani) a explicat de ce la FCSB s-a pierdut definitiv autoritatea antrenorului, cu aluzie la promisiunile lui Mihai Stoica. Asta e ca în povestea aia cu ciobanul și lupul, care venea la oi. Și ciobanul tot spunea că vine lupul, iar el nu mai venea. Și, când a venit, nu l-a mai crezut nimeni pe cioban. Așa și cu FCSB. Nu există nici măcar șanse de 1 la sută, din punctul meu de vedere, ca Charalambous să ia deciziile“.

Mai departe, Balint a pus punctul pe „i“, explicând aducerea cipriotului în stafful FCSB-ului: „Patronul nici nu l-ar fi adus. Dar pentru faptul că federația a intervenit și a spus că nu se mai poate continua așa (n.r. – fără antrenor cu licența PRO în organigrama echipei), l-a luat pe Charalambous. Altfel, FCSB risca amenzi, suspendări. În plus, fiind un antrenor străin, nu o să spună nimeni că nu e principal. Deci, s-a găsit soluția perfectă. Pintilii va conduce tot, dar, bineînțeles că patronul va face schimbările și echipa, la fel ca până acum“.

Play-off, etapa a II-a

Sâmbătă: Rapid – Farul 1-1

Duminică: CS U Craiova – CFR Cluj 1-1

Astăzi: Sepsi – FCSB, ora 20.30

Clasament

1. Farul Constanța 36 de puncte

2. CFR Cluj 34p*

3. FCSB 30p*

4. CSU Craiova 29p

5. Rapid 28p

6. Sepsi 21p

Play-out, etapa a II-a

Vineri: FC U Craiova – Petrolul 0-1

Sâmbătă: UTA – Universitatea Cluj 2-0

Sâmbătă: Hermannstadt – Botoșani 1-1

Duminică: FC Argeș – Voluntari 0-2

Astăzi: Mioveni – Chindia Târgoviște, ora 17.30

Clasament

1. Petrolul 24p

2. FC U Craiova 23p

3. Voluntari 21p

4. Botoşani 20p

5. „U“ Cluj 20p

6. Hermannstadt 18p

7. UTA 17p*

8. Chindia 16p

9. FC Argeş 14p*

10. Mioveni 11p

*Cu rotunjirea punctelor în sus.

**În play-out, locurile 9 și 10 retrogradează direct, în timp ce locurile 7 și 8 vor juca un baraj de menținere / promovare cu locurile 3 și 4 din „B“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…