FCSB - Farul se joacă diseară, cu titlul pe masă. Condiția simplă prin care roș-albaștrii devin campioni

FCSB - Farul se joacă diseară, cu titlul pe masă. Condiția simplă prin care roș-albaștrii devin campioni

FCSB e 99,99% noua campioană a României, având nevoie de un singur punct în ultimele 4 etape pentru a pune mâna pe titlu. Roș-albaștrii mai pot fi ajunși doar de Farul, adversara din meciul de diseară, de pe Arena Națională (20.30). Ca să depășească rivala, echipa lui Gică Hagi are nevoie de victorii pe linie până la finalul stagiunii, iar liderul să piardă toate meciurile rămase.

FCSB poate declanșa diseară fiesta. Foto Facebook

Acest scenariu e de domeniul SF, astfel că FCSB încearcă să încheie socotelile încă din această partidă, chiar dacă e văduvită de prezența mai multor jucători, suspendați sau accidentați: Radunovic, Florinel Coman, Luis Phelipe și Vlad Chiricheș. Cu un meci egal sau cu un succes, formația lui Charalambous devine campioana din Superliga, astfel că toată suflarea roș-albastră încearcă să ajungă la meci și să sărbătorească obținerea titlului după o pauză de 9 ani. Cel puțin 30.000 de suporteri sunt așteptați diseară pe Arena Națională.

La un punct distanță de titlu

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a transmis un mesaj înaintea duelului cu Farul lui Gică Hagi. ”Dragostea față de această grupare nu are limite. Pentru 30.000 de suporteri roș’ albaștri nici vacanța de Paște nu mai are întâietate. Că sunt din București, Buzău sau Oradea (mai ales Oradea), nu mai contează.

Cei mai înflăcărați susținători ai acestei echipe vor fi prezenți sâmbătă seară pe Arena Națională alături de Peluza Nord și de băieți. Împreună am fost, suntem și vom fi puternici. Haideți să facem un punct CA SĂ PUNEM PUNCT”, a scris MM Stoica, pe Facebook.

Play-off, etapa a 7-a

Sâmbătă

FCSB – Farul Constanța 20.30

Duminică

CFR Cluj – Sepsi 21.00

Luni

Rapid – Universitatea Craiova 20.30

Clasament

1. FCSB 46 de puncte

2. Farul Constanța 35p*

3. Universitatea Craiova 34p*

4. CFR Cluj 31p*

5. Rapid 29p*

6. Sepsi 28p*

*echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului în sus.

**Locul 1 din play-off participă în Liga Campionilor, iar locul 2 și 3 din play-off în Europa Conference League. Locul 3 din play-off va juca baraj cu câștigătoarea barajului dintre locurile 1 și 2 din play-out pentru un loc în Europa Conference League.

Play-out, etapa a 7-a

Vineri

Dinamo – Voluntari 1-1

Sâmbătă

FC U Craiova – Universitatea Cluj 17.30

Duminică

Oțelul – Hermannstadt 13.30

Poli Iași – UTA 18.15

Luni

Petrolul – Botoșani 17.30

Clasament

1. Oțelul 30 de puncte

2. U Cluj 29p

3. Hermannstadt 28p

4. UTA 28p

5. Petrolul 26p*

6. Voluntari 23p

7. Botoșani 21p*

8. Poli Iași 21p*

9. Dinamo 21p*

10. FCU Craiova 19p*

*echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului în sus.

**Locul 3 din play-off va juca baraj cu câștigătoarea barajului dintre locurile 1 și 2 din play-out pentru un loc în Europa Conference League. Locurile 9 si 10 din play-out retrogradează direct. Locurile retrogradabile 7/8 din play-out joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!