FCSB, mână de ajutor pentru Dragoș Iancu, după ce acesta și-a rupt piciorul. MM Stoica l-a sunat pe Dani Coman

FCSB, mână de ajutor pentru Dragoș Iancu, după ce acesta și-a rupt piciorul. MM Stoica l-a sunat pe Dani Coman

FCSB se implică în cazul lui Dragoș Iancu, tânărul mijlocaș al lui Hermannstadt care s-a ales cu piciorul rupt în meciul cu Petrolul. După ce a fost supus unei intervenții chirurgicale, jucătorul de 20 de ani a primit vestea că va face recuperarea cu unul dintre cei mai buni kinetoterapeuți din țară, pus la dispoziție de FCSB.

Dragoș Iancu a fost vizitat la spital de Vali Țicu, cel care l-a accidentat. Foto FC Petrolul

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB l-a sunat pe Dani Coman, președintele lui FC Hermannstadt, și i-a propus ca Dragoș Iancu să se refacă alături de specialistul cu care lucrează roș-albaștrii. Dezvăluirea îi aparține conducătorului sibienilor: „Dragoș e încă în spital. Mâine sau poimâine îi vor da drumul. E foarte pozitiv, am vorbit cu el și azi (n.r. - marți), se simte bine, o să își revină, sunt convins.

Operația a fost foarte bine făcută , a decurs normal, nu au fost alte probleme față de ce mi-a spus doctorul inițial, a fost totul OK. De asta și spun că sunt convins că se va face bine și, în ianuarie, va reveni alături de echipă. Da, am stabilit unde va face recuperarea. O va face la Ovidiu Kurti, de la FCSB. M-a sunat MM Stoica. Și de la CFR m-au sunat să vină să facă recuperarea”, a spus Dani Coman, potrivit Iamsport.ro.

Și George Merloi, de la FC Voluntari, atacantul accidentat grav în urmă cu câteva săptămâni, efectuează recuperarea alături de Ovidiu Kurti.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat