FCSB, o echipă pierdută: Ce a păţit ultimul antrenor care credea că va decide el totul

FCSB, o echipă pierdută: Ce a păţit ultimul antrenor care credea că va decide el totul

Amatorismul care domneşte, la FCSB, e atât de evident, încât nici măcar un antrenor care şi-a făcut un contract „beton“, în încercarea de a-şi păstra autoritatea, n-a reuşit să prindă mai mult de 12 meciuri pe banca roş-albaştrilor.

Vorbim despre actualul selecţioner, Edward Iordănescu (44 de ani) care a fost la FCSB, anul trecut, în perioada august – septembrie.

Iordănescu jr a fost angajat de Becali, în disperare de cauză, într-un moment în care echipa avea rezultate dezastruoase cu Dinu Todoran. Edi s-a lăsat cu greu convins să preia FCSB, doar după ce Becali a introdus o clauză specială în contractul său: 500.000 de euro despăgubire pentru eventualele imixtiuni ale patronului în deciziile tehnico-tactice.

Ce s-a întâmplat, ulterior? Iordănescu jr a câştigat 8 meciuri din 12 (a avut doar două înfrângeri), a redresat situaţia echipei, dar a fost forţat să demisioneze. Pentru că Becali, văzând că nu mai are niciun cuvânt de spus din punct de vedere tactic, a pornit o cruciadă mediatică împotriva antrenorului. Asta până când l-a forţat să plece, scârbit, renunţând şi la clauza de 500.000 de euro.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

3 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

4 Judecați voi...

5 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...