FCSB, pas hotărât spre titlu. Victorie într-o atmosferă senzațională cu CFR Cluj și urmează ”finala” cu Farul.

FCSB, pas hotărât spre titlu. Victorie într-o atmosferă senzațională cu CFR Cluj și urmează ”finala” cu Farul.

FCSB a câștigat derby-ul cu CFR Cluj, scor 1-0, și s-a apropiat la un singur punct de liderul Farul. Cu două etape rămase de disputat în Superliga, se anunță o luptă fantastică între echipa lui Gică Hagi și cea roș-albastră. Primul act, care poate fi decisiv, se va disputa la finalul săptămânii viitoare, la Constanța.

Florinel Coman a decis derby-ul FCSB - CFR Cluj. Foto Sportpictures

În fața unei asistențe senzaționale, de peste 40.000 de oameni, vicecampiona și campioana au oferit fotbal cu lingurița, miza partidfei punându-și amprenta asupra jocului celor două formații. Pentru FCSB, a fost de ajuns sclipirea de geniu a lui Florinel Coman, care a înscris imediat după pauză după o cursă fantastică de 50 de metri.

Oaspeții, blazați după ce nu le-a ieșit nimic în acest play-off, au avut de două ori șansa egalării, o dată lovind transversala. Însă doar atât, prea puțin pentru o formație care a câștigat Superliga în ultimii ani.

Un lucru este clar după victoria obținută FCSB contra lui CFR Cluj: cu două etape rămase de disputat, ardelenii nu mai au șanse matematice pentru a-și apăra trofeul.

Farul este lider și este la mâna ei. Constănțenii nu trebuie să piardă mai mult de un punct în lupta cu FCSB din ultimele două runde.

Și FCSB este la mâna ei. Formația finanțată de Gigi Becali trebuie să câștige meciul cu Farul de runda viitoare pentru a urca pe primul loc. Mai are o variantă, să scoată o remiză la Constanța, iar în ultima rundă să câștige derby-ul cu Rapid. În această situație, Farul trebuie să se încurce cu CFR.

În cazul în care Farul și FCSB termină la egalitate de puncte, trupa lui Gică Hagi va deveni campioană. Bucureștenii au beneficiat de rotunjire la intrarea în play-off.

Play-off Superliga

1. Farul 8 4 3 1 17 – 10 47p

2. FCSB 8 5 2 1 12 – 7 46p

3. CFR Cluj 8 1 4 3 8 – 11 39p

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”