FCSB șochează: Ce arată transferul lui Omrani, jucător aruncat de CFR Cluj

FCSB șochează: Ce arată transferul lui Omrani, jucător aruncat de CFR Cluj

Ultimul transfer al roș-albaștrilor l-a surprins și pe Basarab Panduru (52 de ani), fost internațional, actualmente analist pentru postul Orange Sport.

Billel Omrani a avut o cădere la CFR Cluj, începând din 2021. FOTO: Arhiva Adevărul

Cred că Omrani a avut nevoie de o vacanță pe care și-a luat-o. După plecarea de la CFR, a cerut o grămadă de bani, 40.000 – 50.000 de euro pe lună, chiar și în discuțiile cu FCSB. N-a primit asemenea sume, așa că a plecat. Ciudat e că un jucător ca Omrani, care în campionatul nostru a arătat destul de bine, nu și-a găsit o echipă afară. Și s-a întors la noi, pe 20.000 de euro salariu lunar și o sumă de bani la semnătură. Atunci, mă întreb: de ce niciun club din lumea asta, în afară de FCSB, n-a vrut să-ți dea 20.000 de euro pe lună? Mi se pare incredibil. Cum ai ajuns aşa, să nu primeşti 20.000 pe lună, ca jucător liber? Şi, mai ales, ce accepţi la FCSB? Să vii în probe un an? E ciudat“, a spus Panduru.

Billel Omrani a jucat ultima dată, la nivel de club, pe data de 15 mai, într-o partidă din play-off pentru CFR Cluj. Ultimul său gol într-un meci oficial datează din 4 decembrie 2021, în Chindia - CFR Cluj, scor 0-1.

209

meciuri, 47 de goluri și 42 de pase decisive a adunat Billel Omrani, la CFR Cluj, formație pentru care a evoluat, între 2016 și 2022.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

3 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

4 Judecați voi...

5 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...