FCSB – Voluntari, fază incendiară: A fost „furată“ echipa lui Becali? Avem verdictul VIDEO

FCSB – Voluntari, fază incendiară: A fost „furată“ echipa lui Becali? Avem verdictul VIDEO

FCSB a risipit două puncte mari, duminică, remizând, acasă, cu Voluntari (0-0). Echipa patronată de Gigi Becali a ratat astfel șansa de a se distanța de marile rivale la titlu, după o etapă în care Universitatea Craiova a pierdut (0-3 cu Petrolul) și Rapid a remizat (2-2 cu UTA). CFR Cluj urmează să joace, diseară (ora 21.00), cu Oțelul pe teren propriu.

Gigi Becali a „fiert“ în fața televizorului la FCSB - Voluntari, scor 0-0

Revenind la FCSB, rămasă fără Florinel Coman, accidentat în prima repriză, formația din Berceni a forțat victoria pe final în partida cu FC Voluntari. Degeaba însă! Gazdele au ratat din toate pozițiile și au avut și o bară la ultima fază a meciului. Până atunci însă, au reclamat și un penalty, după ce șutul lui Ovidiu Popescu l-a lovit pe argentinianul Paz în mână. Centralul Marian Barbu (35 de ani) a rămas însă impasibil și n-au intervenit nici cei din camera VAR: Viorel Cojocaru și Mircea Orbuleț.

Faza a fost analizată intens, după meci, fără să avem o concluzie clară. Astăzi însă, Adrian Porumboiu, fost mare arbitru internațional, a dat verdictul: FCSB a fost dezavantajată, fiindcă ar fi trebuit să primească penalty la faza din minutul 87.

Ce s-a spus despre penalty-ul reclamat de FCSB?

*Basarab Panduru, la Orange Sport: E o fază complicată, e clar că îi dă în mână, mingea nu se ducea pe poartă. Mi se pare că mână e într-o poziţie firească, nu ştiu dacă poţi da penalty la o asemenea fază.

*Nicolae Dică, la Orange Sport: Cred că se putea da penalty. Trebuia chemat la VAR (n.r. – centralul Marian Barbu), poate nu dădea penalty, dar trebuia chemat acolo. Noi nu ştim sigur dacă a fost penalty, dar trebuia să-l cheme pe central la VAR.

*Adrian Porumboiu pentru gsp.ro: E «11 metri», nu sunt prea multe comentarii de făcut. Dacă mâna era lipită de corp, atunci mingea avea altă traiectorie. Mâna nu trebuie să fie depărtată un metru de corp ca să fie penalty. Nu era nici un șut de aproape, să spui că fundașul n-a avut timp să-și tragă mâna. Nu sunt dubii. Mâna era pe lângă corp, într-o poziție caracteristică pentru fazele la care se sancționează hențul. Mingea s-a dus direct în mână. E penalty!

VEZI FAZA DUPĂ CARE FCSB A CERUT PENALTY

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană