FCU Craiova - FC Voluntari 2-1. Craiova lui Mititelu încă visează la play-off

FCU Craiova - FC Voluntari 2-1. Craiova lui Mititelu încă visează la play-off

FCU Craiova a reușit o nouă victorie în Liga 1 și a ajuns la 3 succese consecutive. Dacă continuă în acest ritm, Craiova lui Mititelu are șanse mari de a mai prinde un loc în play-off.

FOTO Sport.ro

În cadrul ultimului meci din etapa a 26-a a Ligii 1, oltenii lui Mititelu au primit vizita ilfovenilor de la FC Voluntari. Formația antrenată de Nicolo Napoli nu reușise îi să învingă până astăzi pe FC Voluntari. Cele două grupări au disputat doar 3 partide directe, încheiate cu victoria ilfovenilor.

FC Voluntari a început partida în forță și a deschis scorul în minutul 24. Lopes a centrat perfect în careu și Damașcan a reluat la a doua bară deblocând tabela în favoarea oaspeților. Până la pauză FCU Craiova nu a replicat și a fost aproape inexistentă în atac.

Elevii lui Nicolo Napoli au revenit mai motivați de la cabine și au restabilit egalitatea în minutul 54. Bahassa a profitat de o pasă ricoșată de la Bauza și l-a învins din fața porții pe Mihai Popa. După încă 7 minute de joc Adam Nemec a marcat în proprie poartă și a întors scorul în favoarea gazdelor care au păstrat avantajul fără să mai fie decisive în ofensivă.

FCU Craiova 1948 bifează al treilea succes consecutiv în Liga 1 și se apropie la doar 5 puncte de Sepsi, ocupanta ultimului loc care duce în play-off, cu doar 4 etape rămase de disputat.

De cealaltă parte, FC Voluntari continuă seria eșecurilor pe linie și nu mai speră decât să se salveze de la retrogradare.

Mihai Ciubotaru, tehnicianul celor de la FC Voluntari a declarat că e cel mai greu moment din cariera sa de antrenor.

"E cel mai greu moment din cariera mea de antrenor, la 5 înfrângeri consecutive, nu am mai avut așa ceva niciodată. Dar iată că plecăm cu capul plecat și dezamăgiți de situație și de tot ce se întâmplă.

Facem multe greșeli. Părerea mea e că una dintre cauze este că suntem apăsați de situație, vrem să facem cât mai mult și cât mai bine, și nu ne iese. E clar că este foarte greu să câștigăm așa. Mi-aș fi dorit să facem un meci prost și să plecăm cu un 1 punct sau 3 puncte pentru moralul nostru și al conducerii. Însă, din păcate, iar nu am luat nimic.". a spus la finalul partidei Ciubotaru, potrivit Sport.ro .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…