Federaţia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din România a anulat protestul de joi

Federaţia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din România a anulat protestul de joi

Federaţia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din România a decis anularea protestului programat pentru joi, 30 septembrie, în faţa Ministerului Transporturilor, în urma creşterii ratei de incidenţă Covid în Bucureşti, precizează organizaţia printr-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

Rata de incidenţă a Covid-19 în Bucureşti, calculată la 14 zile, a urcat de la 5,57 la mia de locuitori marţi, la 6,33 la mia de locuitori, miercuri.

Totodată, federaţia sindicală anunţă că va relua protestele în momentul în care evoluţia pandemiei va permite această formă de manifestare a nemulţumirilor ceferiştilor, nemulţumiri care, nesoluţionate, vor creşte de la o zi la alta, existând chiar pericolul de oprire a trenurilor de călători din cauza condiţiilor de muncă inumane ale ceferiştilor şi a condiţiilor de odihnă la cap de secţie necorespunzătoare, care pot duce şi la alte mişcări sociale spontane.

Federaţia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din România este afiliată la Confederaţia Sindicală Naţională Meridian.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria