„Felicitări pentru curajul tău de a te expune așa”

„Felicitări pentru curajul tău de a te expune așa”

Andreea Raicu demonstrează că o rochie neagră mini te poate scoate din anonimat. Cea mai recentă apariție a vedetei i-a cucerit total pe fanii ei, care au copleșit-o cu mesaje de apreciere.

Recent, Andreea Raicu i-a cucerit pe admiratorii ei cu o fotografie în care apare într-o rochie mini neagră, scriind un mesaj motivațional adresat femeilor:

„EȘTI UNICĂ! Doar tu poți fi TU! Asta este perspectiva din care ar trebui să începi să te vezi – ca o ființă unică, cu o combinație de abilități și caracteristici nemaintâlnita la nimeni pe pământ!!! Îti dai seama cât de specială ești? ⁠

„Sigur că ai auzit și văzut peste tot îndemnul ăsta cu „Fii tu!”, dar oare știi ce înseamnă asta cu adevărat? Înseamnă mai întâi să începi să îți dai atenție, să te cunoști, cu toate dorințele și nevoile tale adevărate, și să îți crești toate acele calități care sunt deja în tine, dar pe care, din varii motive, nu le-ai băgat în seamă prea mult”.
Fotografia de mai sus, realizată de fotograful Alex Galmeanu , a stârnit un val de aprecieri. Fanii s-au întrecut în comentarii ingenioase.
„Ești poezie, te-am salvat la citate”,

„Felicitări pentru curajul tău,de a te expune așa”,

„Wonder woman”,

„Superputerea mea este sa dau zoom la poze”
, sunt doar câteva dintre reacțiile pe care le-a stârnit ipostaza sexy a vedetei.
Sursă foto: Instagram/ Andreea Raicu


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...