Femeie sfâșiată de un rottweilwer în Italia. Patrupedul nu s-a mișcat de lângă victimă 2 ore: niciodată nu s-a mai văzut așa ceva

Femeie sfâșiată de un rottweilwer în Italia. Patrupedul nu s-a mișcat de lângă victimă 2 ore: niciodată nu s-a mai văzut așa ceva

O femeie din Italia a avut parte de un sfârșit cumplit. Ea a murit, pe 5 aprilie, sfâșiată de unul dintre câinii care îi aparțineau fratelui său. Când au ajuns la fața locului, medicii au fost îngroziți. Corpul victimei era sfârtecat.

Femeia a fost atacată de un rottweiler FOTO pixabay.com

Patrizia La Marca, în vârstă de 53 de ani, a fost omorâtă de un rottweiler, în localitatea Soldano, din regiunea Liguria. Ea venise la locuința fratelui său, aflat în vacanță cu soția, pentru a hrăni cei doi câini, scrie rotalianul.com Vecinul care a alertat autoritățile a povestitt că a auzit-o pe Patrizia cerând ajutor și urlând. Când a ajuns la fața locului, a dat de imagini de coșmar. Câinele se așezase lângă ea, ca și cum ar fi fost prada sa.

Nu l-am mai putut muta de acolo. Ea era într-o stare jalnică”, a povestit Claudio Sanga. De altfel, timp de două ore patrupedul nu a putut fi îndepărtat de lângă femeie.

Patrupedul a fost ridicat de autorități

La sosirea serviciilor de urgență, Patrizia La Marca se afla într-o situație clinică gravă, acoperită de sânge din cauza mușcăturilor de la cap, brațe, piept și umeri. Timp de două ore nimeni nu a putut interveni, deoarece c âinele nu permitea nimănui să se apropie de ea. Ulterior, femeia a decedat din cauza rănilor suferite în urma atacului.

Corpul a fost practic sfâșiat, o situație clinică foarte gravă, niciodată nu s-a mai văzut așa ceva”, a explicat personalul ASL care a intervenit la fața locului.

În cele din urmă, câinele a fost sedat și ridicat de către autorități, în timp ce Patrizia nu a putut fi salvată.

Patrizia La Marca, de fapt, a murit la spitalul Santa Corona, unde fusese dusă în stare foarte gravă după ce câinele a mușcat-o de cap, brațe, piept și umeri .

În momentul atacului, femeia se afla la domiciliul fratelui vitreg, Luigi La Marca, un sindicalist Uil cunoscut, care locuia în Ventimiglia. Victima mersese acolo pentru a da de mâncare celor doi câini în timp ce fratele era în vacanță cu soția sa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale