Femeile cu sânii mai mari sunt mai inteligente, iar cele cu posteriorul mai mare au copii mai deștepți, susține un studiu

Femeile cu sânii mai mari sunt mai inteligente, iar cele cu posteriorul mai mare au copii mai deștepți, susține un studiu

Probabil toți bărbații sunt de acord că femeile cu sanii mari sunt sexi. Iar când văd o femeie sexi, prea puțini își pun întrebări despre inteligența ei. Ba, chiar sunt în general considerate mai proaste sau că s-ar gândi doar la sex. Dar oamenii de știință au noutăți la acest capitol.

Femeile cu sânii mai mari sunt mai inteligente

Un studiu a dovedit că femeiele cu sânii mari sunt, de fapt, mai inteligente decît toate celelalte. În cadrul studiului din 2014, realizat de un sociolog de la Universitatea din Chicago, 1.200 de femei au fost împărțite în grupuri în funcție de mărimea sânilor lor.

Toate femeile au dat un test de IQ, iar femeile cu sânii mari au obținut în medie un scor cu zece puncte mai mare decât toate celelalte, scrie Your Tango .

Studiul a prezentat pur și simplu informația, însă nu a speculat de ce femeile cu sânii mari au obținut scoruri mai mari decât cele cu sâni mici.

Studiul doar subliniază faptul că femeile cu sânii mari se confruntă cu un nivel uriaș de stigmatizare din partea populației, în general. Oamenii cred că femeile cu sâni mari sunt seducătoare, dar promiscue sau că au doar sex în creier. Dar studiul nu a luat în calcul nimic altceva.

Degetul inelar și comporamentul sexual

În știință, un eșantion ca acesta este considerat mic, dar contribuie la stereotipurile pe care le facem în fiecare zi. Ne uităm la o femeie care este "sexy" și, în mintea noastră, acest lucru înseamnă că "sexy" este tot ceea ce poate să fie acea femeie. Iar acest lucru est cât se poate de departe de adevăr.

Dar mprimea sânilor nu a fost singurul subiect de analiză a cercetătirolor. Ei au mai constatat că alte trăsături fizice pot fi asociate cu anumite trăsături de caracter. Astfel, culoarea părului sau lungumea degetelor inelare pot spune câte ceva despre o persoană.

Dacă ești la o întâlnire romantică și te întrebi unde se va ajunge, ar trebui să te uiți la degetele inelare pentru a afla un indiciu despre apetitul sexual al cuiva. Degetele inelare lungi indică o doză suplimentară de testosteron, hormonul sexual masculin, în timpul dezvoltării timpurii încă din viața intrauterină, arată The Sun .

Simțul orientării la femei

Potrivit cercetătorilor de la Universitatea McMaster din Canada, hormonul lungește degetele și, în același timp, oferă un indiciu pentru comportamentul sexual al persoanei în cauză.

Cu cât degetul este mai lung în comparație cu cel arătător, cu atât este mai probabil să manifeste un comportament sexual mai "masculin" și să se culce mai mult cu alte persoane, dar acesta nu este singurul lucru pe care degetele inelare lungi îl spun despre tine.

Femeile cu cel mai bun simț al orientării tind, de asemenea, să aibă degete inelare mai lungi, deoarece testosteronul bonus poate îmbunătăți conștientizarea spațială a creierului lor - și capacitatea de a înțelege și de a reține indicațiile.

Culoarea ochilor, indicii despre abilități intelectuale

Despre persoanele cu ochii albaștri, cercetătorii au constatat că s-ar putea să fie mai cerebrale, în timp ce o persoană cu ochii căprui are șanse mai mari să fie foarte bună la jocurile cu mingea.

În cadrul testelor efectuate de oamenii de știință de la Universitatea Louisville din America, s-a constatat că femeile cu ochi căprui au timpi de reacție mai rapizi decât cele cu ochi albaștri și sunt mai predispuse să fie bune la sporturi precum fotbalul și hocheiul. Cele cu ochi albaștri au fost mai predispuse să strălucească în clasă.

Deși motivele nu sunt încă pe deplin înțelese și ar putea fi datorate evoluției, s-a constatat că femeile cu ochii mai deschiși la culoare sunt mai bune la sarcini precum planificarea în avans și organizarea timpului pentru a studia pentru examene.

Blondele sunt mai bune la pat, dar brunetele câștigă mai mult

Se spune că femeile cu părul blond se distrează mai mult. Și, potrivit cercetătorilor, femeile care își vopsesc părul în această nuanță, obțin și ele mai mult sex și mai multă încredere - dar nu obțin neapărat și dragoste pe termen lung.

Psihologii de la Universitatea Nottingham Trent au întrebat 200 de femei cum se comportau înainte și după ce și-au vopsit părul blond și au descoperit că femeile s-au simțit mai încrezătoare, mai puțin inhibate și mai excitate sexual după ce și-au vopsit părul blond .

Cu toate acestea, brunetele sunt în continuare cele care au mai mult succes la locul de muncă și care au relații mai stabile.

Un alt studiu efectuat pe 3.000 de femei a arătat că, în medie, femeile cu părul șaten câștigă cu 4.250 de lire sterline mai mult pe an decât blondele. Iar 20% dintre brunete s-au lăudat cu cinci sau mai multe relații din trecut, față de numai 13% dintre blonde.

Femeile care devin blonde se obișnuiesc rapid cu privilegiile pe care le obțin - de obicei, atenția bărbaților”, spune psihologul evoluționist Catherine Salmon, care a studiat, de asemenea, legătura dintre culoarea părului și comportament, de la Universitatea din Redlands, California. „Ele sunt sunt mai încrezătoare în abilitățile lor, deși rezultatele nu le susțin neapărat încrederea. Poate răspunzând la propriile stereotipuri, brunetele tind să muncească mai mult și să se aștepte la un tratament mai puțin special.”

Ce indică picioarele mai lungi , talia de clepsidră sau fundul mai mare

Picioarele mari ar putea fi un atu mai mult decât să arăți bine într-o fustă mini și să atragi atenția bărbaților. Cercetătorii de la Universitatea din Bristol au descoperit că pentru fiecare 4,3 cm în plus a lungimii picioarelor, există o scădere cu 19% a riscului de a dezvolta diabet. Legătura dintre picioarele lungi și sănătate s-ar putea datora faptului că femeile care au picioare mai lungi dacă au avut o alimentație bună când erau bebeluși și copii mici.

O talie de clepsidră te face mai fertilă, în timp ce fundul mai mare îți va da copii mai inteligenți. Studiile realizate de Universitatea Harvard au descoperit că femeile cu proporții de clepsidră pot concepe și naște mai ușor - pentru că au un nivel de hormoni de fertilitate cu 37% mai mare.

Iar femeile care au fundul mai mare ar putea avea copii mai inteligenți, potrivit unui studiu, care sugerează că depozitele de grăsime sunt folosite pentru a construi creierul bebelușilor.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?