Fenomen straniu în SUA

Fenomen straniu în SUA

În ultima vreme asistăm la o explozie de decese sub 65 de ani. Oameni care cad pur și simplu din picioare și nu mai pot fi salvați, despre care aflăm apoi că „li s-a făcut rău brusc”. Oameni sănătoși, tineri, sportivi, care mor secerați. Dar Covid nu are nicio legătură, se spune într-un material publicat pe blogul jurnalistului Nicola Porro, nicolaporro.it, scrie Gazeta Românească din Italia.

O confirmare a acestui fenomen a venit de la o mare companie de asigurări din SUA.Datele companiei de asigurări din Statele Unite vine vestea că CEO-ul companiei de asigurări OneAmerica, Scott Davidson, a spus că actualele rate ale mortalității sunt „cele mai mari văzute vreodată în istoria acestui sector, și nu numai la OneAmerica”: au crescut acum cu 40 % față de nivelurile pre-pandemice în rândul persoanelor de vârstă activă.Davidson a adăugat că nu vârstnicii mor, ci „în principal persoane în vârstă de muncă, între 18 și 64 de ani”.

„Doar pentru a vă face o idee cât de grav este aceasta – a spus el – o catastrofă de trei sigma, adică una dintre cele care au loc o dată la 200 de ani, ar presupune o creștere de 10% față de valoarea pre-pandemie, deci 40% este o valoare fără precedent.”

Cu alte cuvinte, în Statele Unite în această perioadă există o mortalitate excepțională: ceva o provoacă și CEO-ul Davidson nu face nicio ipoteză. Cauza decesului este de puțin interes pentru companiile de asigurări de viață: ceea ce contează este că asiguratul a decedat și apoi estimările de mortalitate pentru a ajusta costul primelor.

Davidson a spus, totuși, că în majoritatea cererilor de despăgubire pentru moarte, decesul nu este clasificat drept „Covid”. „Certificatul lor de deces nu spune Covid în majoritatea cazurilor, dar decesele au crescut în număr enorm.”

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

3 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

4 Cine era colonelul iranian Sayyad Khodaye, asasinat duminică în fața casei sale din Teheran

5 ULTIMA ORĂ Igor Dodon a fost reținut pentru 72 de ore. Pionul Moscovei, acuzat de trădare de țară